Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

DesuLounge

DesuLounge löytyy Frostbiten tavoin Lastun tiloista ja musiikki on vaihtunut kesäisempiin säveliin. Tiedossa siis animesta tuttuja melodioita ja rentoa olemista klo 20-00. Tarjolla myös perinteisesti Desudrinkit.

Iltabileet

Iltabileissä lauantaina saa tällä kertaa tanssia koko yön, kun Mössön (ent. H16 Live Club) tilat ovat varattuina meille aina 02.30 asti. Yökerho Mössö löytyy osoitteesta Hämeenkatu 16, ja se sijaitsee korttelin päässä Seurahuoneelta. Yökerhon tilat vetävät sisäänsä 700 juhlijaa ja ne on varattu pelkästään Desuconin kävijöille koko illaksi (ja yöksi!). Ovet aukeavat klo 20! Kannattaa olla ajoissa, ensimmäisille saapujille pienet yllätykset.

Vastaavat kävivät ennakkotarkastamassa tilat. Iso screeni, iso peukku!

Puremode

Iltabileissä kannattaa olla ajoissa, sillä varsinainen ohjelma alkaa heti klo 20.30, kun Desuconin iltabileisiin saapuu esiintymään tanssiryhmä PUREmode! Fiiliksen nostattavat kattoon heti kättelyssä Mia, Taha, Linni, Anni sekä uusi jäsen Nana. Street-tyylinen PUREmode virittäytyy Okinawan tunnelmiin ja tarjoilee räjäyttävän kattauksen energisiä tansseja.

Pääkaupunkiseudulla treenaava odottemita-ryhmä on esiintynyt viime vuonna muun muassa Traconin Dance Medleyssa ja cosplayn SM-kisoissa. Desuconissa luvassa on monta kokonaan uutta tanssia, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!

Tutustu PUREmodeen Youtubessa tai seuraa tanssiryhmää Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa @PUREmodeFI, niin saat maistiaisia tulevasta esityksestä.

DJ-esiintyjät

PUREmoden jälkeen lavan ottaa haltuunsa kunniavieraamme Seiji Mizushima, joka tanssittaa juhlijoita DJ-setillään (joka on muuten varsin harvinaista herkkua). Hänet muistetaan vuoden 2013 Desuconista ja 2016 Frostbitestä ja nyt on vuorossa iltabile-esiintyminen. Luvassa tanssittavaa animepainoitteista musiikkia.

Tästä jatkaa tammikuun Frostbitestä tuttu DiskJokk, jolta tiedossa niin j-poppia kuin k-poppia, sekä akiba-keitä! Vanhojen tuttujen kappaleiden lisäksi kuullaan uusia kappaleita, jotka eivät varmasti jätä ketään juhlijoista kylmäksi.

Ei kahta ilman kolmatta! Desuconin iltabileissä on taas luvassa tiukka puolituntinen audiovisuaalista animetykitystä kun DJ-veteraani Movestache ja AMV-kollektiivi Mero-tachi lyövät vielä kerran hynttyyt yhteen AMVDJSETin muodossa Mössön jättiscreeniltä!


AMVDJSETin jälkeen jatketaan Tokion Akihabarassa sijaitsevan MOGRA-animeklubin fiiliksillä Movestachen ja DiscJokkin back-to-back-tykittelyä pilkkuun asti! Kannattaa siis tulla paikalle.

 

Illan alustava aikataulu vielä lyhykäisyydessään:

20:00 - Ovet aukeavat

20:30 - PureMode

21:00 - Seiji Mizushima DJ-set

22:00 - DiscJokk

23:00 - Movestache & Mero-tachi - AMVDJSET 2017

23:30 - DiscJokk + Movestache = Back2Back

02:30 - Valomerkki! Hyvää yötä!

 

Ps: Mössöstä löytyy tilaa myös hengähtämiseen. Kun tanssijalka ei vipata, klubista löytyy hiljaisempi tila istumiseen ja juttelemiseen, jossa myös oma baaritiski. Myös iltabileissä tarjolla tämän kesän Desudrinkit!

 

Pieni selviytymisopas iltabileisiin

  • Muistathan juoda vettä. Bileisiin tuodaan aina useampi vesipiste. Nestetasapainon järkkyminen saattaa johtaa tanssilattian timmellyksessä ikäviin pyörtymistilanteisiin ja heikotukseen, joka haittaa ikävästi juhlimista!
  • Omat alkoholijuomat ovat bileissä ehdottomasti kiellettyjä. Piilopullo on nopein tapa päästä bileistä pihamaalle.
  • Mikäli korvasi ovat sinulle kalliit tai tykkäät säätää henkilökohtaista volyymin sisäänottotasoa, on iltabileiden aikana mahdollista pyytää meiltä korvatulppia. Myös omat voi tuoda ennakkoon mukaan!
  • Käteinen on kätevä tapa hoitaa baaritiskillä asioinnit vikkelästi. Kortitkin toki käyvät, mutta takana oleva jono ei aina arvosta.
  • Muistathan, että isommat cosplaypropit saattavat olla vaarassa tanssilattialla. Jätä siis suurimmat liikkumisenvaikeuttajat narikkaan ennen reiveihin ryntäämistä.
  • Ja ennen kaikkea: Pidetään hauskaa!

Kysyttävää? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla edelleen yhteydessä osoitteessa bibikset@desucon.fi!