Majoitus

Järjestäthän hyvissä ajoin itsellesi majoituksen Desuconin ajaksi! Vaikka tapahtuma on ympäri vuorokauden auki, Sibeliustalolla majoittuminen ei valitettavasti ole mahdollista.

 

Majoituspaikat tulevat myyntiin maanantaina 25.3. klo 18!

 

Lattiamajoitus

Desucon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta Lahden yhteiskoululla (Kirkkokatu 2). 

Majoituspaikalla on pukuhuoneet sekä suihkut. Oma patja (mahdollista myös vuokrata), peitto ja tyyny on otettava mukaan. Desubussilla majoituspaikalle pääsee tapahtumapaikalta kätevästi ranneketta vilauttamalla (sen aikataulusta tulee tietoa myöhemmin). Majoituspaikalla on myös parkkipaikka, johon oman auton pystyy jättämään.

Tarkemmat ohjeet majoittumiseen tulee sähköpostitse noin 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.

 

  • Varaus tapahtuu lomakkeen kautta, johon linkki tulee myöhemmin. Lomakkeen käyttöön tarvitset Desuprofiilin.
  • Lue kaupan ehdot huolellisesti ennen ostoa. 
  • Paikkoja tarjolla 185. 
  • Tilauksen rajoituksena on 5 majoituspaikkaa/tilaus.
  • Majoituspaikan varaamisen yhteydessä on mahdollista toivoa majoitustilaa pelkästään naisille tai miehille. Muuten tilat ovat unisex.
  • Majoituksen PDF-lippu, jolla kirjaudutaan sisään majoituspaikalla, tulee sähköpostiin sekä Desuprofiiliin.
  • Jos et tarvitse ostamaasi majoituspaikkaa, voit peruuttaa tai myydä sen eteenpäin. Jos myyt paikan, ilmoita uuden majoittujan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Ilmoitukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen majoitus@desucon.fi  

Pop up -hotelli

Tietoa tulossa myöhemmin.

 

 

Jos on jotain kysyttävää, ota yhteyttä osoitteella majoitus@desucon.fi

Hotellit

Lue lisää hotellien tarjouksista täältä!

 

Hotelleja Lahdesta löytyy mm. Forenom, Scandic Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Scandic Lahti City eli entinen Cumulus, Patria Hostel, Kauppahotelli Grand sekä Mukkulan kartano. Lisäksi autollisille kävijöillemme suosittelemme myös Messilää, hotelli Tallukkaa, Vierumäkeä ja Pajulahtea.

Varaussivustoilla saattaa olla omissa kiintiöissään vapaita huoneita, vaikka hotellien omat varausjärjestelmät ilmoittaisivat coniviikonlopun täyteen varatuksi.