Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Tapahtuma

Desucon on Lahden Sibeliustalolla 14.-16. kesäkuuta 2019 järjestettävä pääsymaksullinen animetapahtuma. Tapahtuma alkaa perjantaina kello 17 ja päättyy sunnuntaina kello 17. Desuconin painopiste on laadukkaassa anime- ja manga-aiheisessa puheohjelmassa. Lisäksi Desuconissa nähdään myös japanilaisia alan kunniavieraita, cosplaykilpailuja, keskustelupiirejä, työpajoja ja muuta oheisohjelmaa. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Tutustuthan rauhassa nettisivuihimme, joilta löydät kattavasti tietoa sekä lipunmyynnistä, tapahtuman puhe- sekä oheisohjelmasta, Lahden majoitusvaihtoehdoista sekä monesta muusta asiasta.  Myös kokoamamme listaus useimmin kysytyistä kysymyksistä vastauksineen voi olla avuksi! Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen sivuiltamme, ota yhteys desucon@desucon.fi tai suoraan vastaaviimme Yhteystiedot-sivuilta.


Uusimmat tiedot Desuconista saat uutisistamme, Facebook -sivultamme tai Twitter -tilimme kautta. 

Desuconin järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoistyönä harrastajavoimin, pilke silmäkulmassa mutta ammattimaisella otteella. Itse tapahtumassa mukana on yhteensä noin 200 talkoolaista siivoamassa, valvomassa järjestystä, rakentamassa, purkamassa, valokuvaamassa, neuvomassa ja auttamassa. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio ja tapahtuman tuotot käytetään seuraavien desutapahtumien järjestämiseen.