Taidekuja

Tule myymään 

taidekujalle!

Aiemmista Desuista tuttu taidekuja palaa uudistuneena! Desuconin taidekujalla kaikentasoiset taiteilijat voivat myydä omia tuotoksiaan muille conikävijöille. Valikoimaan voi kuulua originaalitöitä taikka niiden printtejä, omakustanteita, kirjanmerkkejä, pehmoleluja, pinssejä, paitoja ja niin edelleen! Vain taivas on rajana! Kumpanakin päivänä löydät tuttuun tapaan eri myyjät, tule siis katsastamaan kummankin päivän tarjonta!

Taidekujan haku on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Taidekujapöydän hinta on lauantailta 30 euroa ja sunnutailta 10 euroa, jonka lisäksi kujalaisilla pitää olla tapahtuman ranneke hankittuna. Taidekujalle haetaan hakulomakkeella Desuprofiililla kirjautuneena ja pyydämme hakuvaiheessa hakijoiltamme linkit muutamaan työnäytteeseen. Muistathan varmistaa että Desuprofiilin tietosi (nimi, sukunimi, ikä, puhelinnumero, sähköposti) ovat oikein, muuten lomake ei tule perille! Jos haet useamman ihmisen kanssa samaa pöytää, hakekaa mieluiten samalla lomakkeella selvyyden vuoksi! Lisätietoihin voit laittaa muiden pöytäkavereidesi pöytäilykerrat yms. tarvittavat tiedot.

Taidekuja sijaitsee tällä kertaa Metsähallissa, mutta tarkka sijainti selviää lähempänä tapahtumaa. Kujakartta ja kujalaiset julkaistaan myöhemmin ennen tapahtumaa tällä sivulla.

Kujavalinnat ilmoitetaan 17. huhtikuuta. Kujavastaavaan saa yhteyden kaikissa haun vaiheissa osoitteesta taidekuja@desucon.fi

Lisätietoa kujalaisille