Desucon 2019 AMV-kilpailun ilmoittautuminen on avattu!

Kirjoittanut
Zenexi

Desucon 2019 AMV-kilpailun säännöt ovat nyt julki ja tarkemmat tiedot löydät sivustomme AMV-osiosta.

Palkintoihin on tullut pieniä muutoksia. Kilpailussa nähdään tutumpina palkintoina Kilpailun paras video, Paras tarinankerronta, Paras surumielinen ja Paras hyväntuulinen. Uutena palkintoina on sen sijaan Paras yhteistyövideo sekä AMV-vastaavan valinta. Vastaavan palkintoa ei ole rajattu mitenkään ja se on erillinen muista. Kesän Desuconin AMV.fi-teema ovat Euroviisut. Kaikkien palkintojen kuvaukset löytyvät säännöistä.

Kilpailun säännöt löytyvät omalta sivultaan

Muistutuksena kesän Desuconiin on avoin haku AMV-tuomariksi! Jos sinulla on ollut pieninkään kiinnostus tuomaroida kisassa, nyt on tilaisuutesi lähettää hakemus sähköpostitse osoitteeseen amv@desucon.fi. Kerro vapaasti esimerkiksi miksi haluaisit tuomaroida, mikä editoinnissa / AMV:issa vetoaa sinuun, oletko enemmän katsoja vai editoija, harrastuneisuutesi AMV:den parissa, oletko tuomaroinut aiemmin yms.

Tuomarihaku päättyy 31.3.2019.

 

Jään innolla odottamaan mitä kaikkea keksitte kesän kilpailua varten!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!