Kesän cosplaykilpailut

Kirjoittanut
riko

On tullut aika kesän cosplaykilpailuiden julkistukselle! Pitäkää kiinni penkistänne, tänä vuonna lavalla ei nähdä vain yhtä, eikä kahta vaan peräti kolme erillistä cosplaykilpailua! Kaikki kilpailut pidetään lauantaina Pääsalissa kello 15.30-17.30.


©Tuomas Puikkonen

EuroCosplay Championship-karsinta

EuroCosplay Championship-karsinnat ovat täällä! Tässä kilpailussa tuomaroidaan sekä puvut, että parin minuutin mittaiset esitykset. Karsinnasta selviytynyt lähtee edustamaan Suomea Lontooseen syksyllä 2019 kansainvälisiin kisoihin.

Tarkemmat säännöt, ja ilmoittautumisohjeet voit käydä lukemassa täältä.

Ilmoittautuminen aukeaa erillisellä lomakkeella 7.4. sunnuntaina kello 18.00 ja on auki niin kauan kuin paikkoja riittää!

 

Esityskilpailu

Pitkän tauon jälkeen Desuconissa nähdään tänä kesänä esityskilpailu! Tässä kategoriassa arvostellaan vain kilpailijoiden esitykset! Jos esitysjalkaa kutkuttaa, muttet ole aikaisemmin uskaltanut lähteä cosplaykipailuun on esityskisa sinua varten! Huomioithan että esityskilpailuun voi osallistua ainoastaan ryhmänä aina 2 henkilöstä 10 henkilöön!

Tarkemmat säännöt, ja ilmoittautumisohjeet voit käydä lukemassa täältä.

Ilmoittautuminen aukeaa erillisellä lomakkeella 7.4. sunnuntaina kello 18.00 ja on auki niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

Hall cosplay

Kolmas cosplaykisakategoria kesän kisakattauksessa on hyvin suosittu Hall cosplay! Viime kesänä suurta suosiota saanut itseilmoittautuminen jatkuu myös tällä kertaa! Hall cosplay ei sisällä esitystä, vaan ainoastaan puku tuomaroidaan. Tämän lisäksi Hall cosplay-kisaajat käyvät näyttäytymässä lavalla yleisölle.

Tarkemmat säännöt, ja ilmoittautumisohjeet voit käydä lukemassa täältä.

Ilmoittautuminen aukeaa vasta tapahtumassa paikan päällä lauantaina kello 11.00

 


©Tuomas Puikkonen

Olkaa valmiina ja skarppeina kuin kuutit jo lähtökuopissa ompelukoneiden kanssa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!