Desuconin tarjoamat majoitusvaihtoehdot

Kirjoittanut
Chianne

Kesän tapahtumassa on mahdollista majoittua perinteisessä lattiamajoituksessa Lahden yhteiskoululla tai pop up -hotellissa Ritaniemenkadun soluasunnoissa.

Tällä kertaa lattiamajoituksessa kokeillaan jakaa osa majoitustiloista herätyksen mukaan saadun kävijäpalautteen takia. Nukkujien haasteena ovat olleet kanssamajoittujat, joiden herätys soi aikaisemmin eikä uneen mahda päästä enää uudestaan sen jälkeen. Tämän takia on mahdollista valita klo 6-8 tai klo 8-10 heräävä ryhmä.

Pop up -hotelli tarjoaa majoittumista väljemmin ja mukavammin. Majoituspaikka on varattava koko viikonlopuksi. Varattuun paikkaan kuuluu oma makuuhuone sekä sänky. Omat liinavaatteet, peitto sekä tyyny on tuotava mukana. Yhdessä soluasunnossa voi majoittua 2-3 henkilöä riippuen asunnon makuuhuoneiden määrästä. Muutama yksiökin on saatavilla.

Majoituspaikat tulevat myyntiin maanantaina 25.3. klo 18:00. Lue lisää majoitusvaihtoehdoista ja niiden varaamisesta täältä!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!