Koronavirus ei vaikuta kesän Desuconin järjestelyihin

Kirjoittanut
corbin

Jatkamme kesän Desuconin järjestelyitä ja tapahtumaan valmistautumista tavalliseen tapaan.

Suomen hallitus on tänään torstaina 12.3.2020 suosittanut kaikkien yli 500 hengen yleisötilaisuuksien perumista toukokuun loppuun asti. Annettu suositus ei kuitenkaan kosketa kesän Desuconia, joka järjestetään 12.-14.6.2020. Tällä hetkellä emme siis ole muuttamassa suunnitelmia kesän osalta ja jatkamme tapahtuman järjestelyitä normaalisti. Seuraamme kuitenkin tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Tarkastelemme tilannetta tarkemmin vielä huhtikuun loppupuolella yhdessä Sibeliustalon henkilökunnan kanssa, tietenkin viranomaisohjeita silmällä pitäen. Mikäli päädymme perumaan kesän tapahtuman tulemme luonnollisesti palauttamaan myös lippurahat täysimääräisinä, joten lipun tapahtumaan voi ostaa huoletta.

Avaamme tapahtuman lipunmyynnin suunnitelman mukaisesti maanantaina 23.3. klo 18.00, ja liput tulevat myyntiin tuttuun tapaan DesuKaupan puolelle. Tiedotamme tapahtuman ohjelmasta sekä muutoksista tilaratkaisuihin Sibeliustalon remonttiin liittyen vielä ennen lipunmyynnin avaamista.

P.S. Olemme lisäksi laittaneet pätevimmät tutkijamme avustamaan tilanteen hallinnassa. Videomateriaalia heidän työstään vuodettiinkin julkisuuteen jo viime kesänä:

Kommentit

Anonyymi
Tilanne voi muutua kuitenkin, jos korona epidemia ei helitä keväällä jonka jälkeen suositelaan perutamaan kesän tapahtumat.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!