Majoitusvaihtoehdot

Kirjoittanut
Chianne

 

Desucon järjestää perinteisen lattiamajoituksen Lahden yhteiskoululla. Etuna edullisen hinnan lisäksi on vain puolentoista kilometrin matka tapahtumapaikalta! Majoituspaikan hinta on 11 €/yö/hlö ja paikan voi varata majoituksen sivuilta ma 23.3. klo 18:00 alkaen. Sieltä löydät myös lisätietoa majoittumisesta, erityistoiveista sekä muista majoitusvaihtoehdoista. Jos tapahtuma perutaan koronan takia, hyvitetään ostettu majoituspaikka täysimääräisenä.

Hotellien tarjoamat kiintiöt sekä tarjoukset voi vilkaista täältä. Peruutusehdot kannattaa selvittää suoraan hotellilta.

Tänä kesänä ei valitettavasti järjestetä pop-up -hotellia. Pop-up -hotelliin käytetyt opiskelija-asunnot on myyty uudelle omistajalle eikä niiden vuokraus tällä kertaa heidän kauttaan onnistunut. Emme ole löytäneet vastaavia tiloja muualta Lahdesta.

© 2015 Mira Strengell

Kommentit

Anonyymi
Lippuista kysyn, että jos myöhemmin joudutte perutamaan conin korona viruksen takia, niin miten asia hyvitetään lippun ostajille?
Anonyymi
Ovat toisessa postauksessa sanoneet että lipun hinta palautetaan tietysti tässä tapauksessa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!