Työvoimahaun tulokset viivästyvät

Kirjoittanut
floundz

Desucon 2020 työvoimahaun tulokset viivästyvät tapahtuman järjestelyihin liittyvistä syistä. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista 8.3. mennessä. Pahoittelemme viivästystä ja kiitämme kärsivällisyydestä!

Kommentit

Anonyymi
Kysymys on ehkä liijan negatiivinen ja aikainen, mutta jos korona viruksen tartunta määrä Suomessa menee epidemia tasoksi jossain vaiheessa, niin peruutuko coni? Monet muut maat ovat perutaanet tapahtumia. Japanissa jopa muutama anime aiheinkin.
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Tällä hetkellä meillä ei ole mitään syytä arvella että joutuisimme perumaan tapahtuman tai tiukentamaan sen järjestelyitä. Seuraamme tietysti tämänhetkistä koronavirusepidemiaa ja toimimme järjestelyissä viranomaisten ohjeiden mukaan, mutta emme nykyisellään edes harkitse tapahtuman perumista tai siirtoa.

Conissa lähikontakteissa välittyvät virusepidemiat ovat varsinkin Frostbitessä influenssakaudella yleisiä ja ohjeistamme jatkuvasti kävijöitämme pesemään tehokkaasti käsiään ja pitämään muutenkin huolta hygieniastaan. Tällaista ohjeistusta on siis odotettavissa tulevissakin tapahtumissa eikä se suoraan liity mihinkään yksittäiseen akuuttiin epidemiaan.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!