Iltabileet

DesucOnlinen yhteydessä järjestetään animemusiikkivetoista iltaohjelmaa yhteistyössä Neonya!! Partyn kanssa. Ohjelmaa pystyy katselemaan sekä DesucOnline-perjantaina että lauantaina suorana Twitch-palvelun kautta. twitch.tv/neonyaparty


Kuva: Anni Huomolin

Perjantai 12.6 20:00 – DesucOnline Lounge

Perjantaina käynnistelemme DesucOnline-viikonloppua loungehenkisellä illanvietolla Neonya-Twitchin puolella! Iltaan kuuluu viikonlopun odotusta, leppoisaa rupattelua ja japanihenkistä fiilistelymusiikkia useammalta DJ-esiintyjältä ja yksi animebingo.

Tarkennamme Loungen esiintymisaikataulua tapahtuman lähestyessä.

DJ Weeaboomerin animebingo - https://weeabingo.netlify.app/

Ensimmäisenä esiintyjäkiinnityksenä Loungen puolelle on buukattu uusi nimi. Vanhahkolta ihmiseltä kuulostava DJ Weeaboomer on luvannut järjestää loungen puolella animebingon, jota mies kuvailee ekstensiivisesti näin:

"Noh, jos nuoriso ei kerran bingon sääntöjä tunne niin kerrataan nyt vielä. Bingoruudukko on 5x5 kokoinen digitaalinen paperilappu, johon täytetään japanilaisten animaatiosarjojen nimiä, ei siis kappaleita tai esiintyjiä tai mitään sellaista vaan pelkkä animen nimi. Ruudukon täyttämisen jälkeen se postitetaan ennen DJ-setin alkua vaikka Twitteriin, tai mitä sosiaalista mediaa se nuoriso nykyään käyttääkään, jollakin sellaisella häshtägilla, vaikkapa #weeabingo. Sitten kun meikäläinen soittaa animesarjasta kappaleen, niin ruudun, jossa kyseisen animesarjan nimi lukee, saa rastittaa. Kun rasteja on 5 rivissä joko vaaka-, pysty- tai diagonaalisuunnassa, huudetaan chatissa BINGO. Siinäpä se, nopein voittaa. Sen verran voin antaa osviittaa että soittolistalla tulee olemaan lähinnä animaatiosarjojen tunnuskappaleita ja alle kymmenen vuotta vanhat animet eivät setissä esiinny."

Että sellaista. Kääntäjämme pyrkivät selvittämään tarkemmat osallistumisohjeet ennen tapahtuman alkua.

DJ Weeaboomer

DJ Weeaboomer tai hänen logonsa. Kuva: Twitter @DjWeeaboomer

DJ Yukata

Iki-ihana DJ Yukata tulee viihdyttämään loungen puolelle Anime OST/Future funk -tyylisellä tunnelmoinnilla illan myöhäisemmille tunneille. Mies tunnetaan paitsi iltabileiden tanssiseteistään myös loungen puolelta erilaisten hauskojen ohjelmien ja rauhallisemman musiikin parista. 

DJ Yukata

DJ Yukata ja hänen yukatansa. Kuva: Twitter @DjYukata

DJ OSC HOOD

Jo useammasta loungesta ja iltabileiden loungealueelta tuttu DJ OSC HOOD tulee ammentamaan syvästä J-musiikkikokoelmastaan meille loungen alkuillan fiilistelyjä. Aikaisemmissa seteissä on kuultu kaikkea vanhasta animemusiikista ja japanifunkista citypoppiin, ja kuulemma Plastic Love saattaa soida illan aikana ehkä.

DJ OSC HOODille tyypillistä estetiikkaa.

 

Lauantai 13.6 20:00 – Iltabileet

Lauantaina päästetään koko Desuconin DJ-kattaus irti, kun iltabileet striimataan suorana Twitchin kautta! Bileet jatkuvat myöhään yöhön eikä yksikään narikkajono tai baaritiskin ruuhka pääse estämään biletystä omalla päätelaitteella.

Esiintymisaikataulut tulossa vielä ennen illan alkua.

DJ Yukata

Ensimmäisenä esiintyjäkiinnityksenä on viime vuosina Suomen conikansan tietoisuuteen raketin lailla noussut DJ Yukata, joka tarjoilee taattua bilemeininkiä suoraan Akihabaran kujilta, unohtamatta tietenkään visuaalisia koukkuja ja ajoittain jopa humoristista otetta musiikkivalinnoissa. Yukata on esiintynyt viimeisinä vuosina sekä niin Traconin, Desuconin ja Popcultin kuin pienempienkin tapahtumien bileiden tähtenä, eikä loppua näy edes digitaaliselle puolelle siirryttäessä – tule siis tarkistamaan mistä Suomen con-DJ-skenen seuraava sukupolvi on tehty!

 

DJ Yukata ensimmäisellä keikallaan Desuconin iltabileissä. Kuva: lahiss

DJ Movestache

Juuri saamamme tiedon mukaan Desuconin bileissä jo yhdeksän vuoden ajan toiminut vakkari-DJ saapuu osaksi DesucOnlinen iltabileitä! Tämä viiksijäbä tunnetaan varsin versatiilistä kategoriastaan, ja häneltä onkin kuultu settejä animemusasta animemusiikkivideoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Saa nähdä keksiikö vanha koira uusia temppuja nyt kun bileet lähetetään uuden median läpi? Se selviää Desulauantaina! 

DJ Movestachen logotyyli näyttää hakeneen inspiraatiota toisen, aiemmin julkaistun DJ:n logosta. Kuva: Twitter @Movestache

DJ BLNQ

BLNQ (lausutaan blank) on jo parin vuoden ajan aiheuttanut tanssijalkojen kutkutusta muunmuuassa Desuconin ja Traconin iltabileissä esiintyessään, ja saamme miehen taas lavalle viihdyttämään! Tämä DJ ei pelkää sekoitella genrejä keskenään ja hänen seteistään löytyy aina mahtava balanssi animemusan ja elektronisen tykityksen välillä. 

DJ BLNQ:lla on plussansa ja miinuksensa. Kuva: Twitter @BLNQMUSIC

Neon Pantsu Punx

Voimakaksikko Neonya!! Partyn takana ja BPM:n kattoon nostava Neon Pantsu Punx nähdään myös DesucOnlinen iltabilelavalla! Tällä duolla löytyy takataskussa sellaista visuaalista ja musiikillista energiaa että loppuillan tanssilattiat pysyvät pakattuina kuten Desuconin ja Traconin iltabileissä on jo todistettu. Rave on!

Neon Pantsu Punx keikalla kalansilmän läpi. Kuva: Twitter @NeonPantsuPunx

 

DJ Kehveli & VJ Rustoga

DJ Kehveli ja VJ Rustoga ovat Desuconeista tuttu voimakaksikko joiden energisiä vetoja on voinut nähdä iltabileissä viime vuosina. Harrastelija-DJ:nä Kehveli on toiminut jo useamman vuoden ajan ja nyt 2018 syksystä alkaen hän on tehnyt ammattilaisena keikkaa pääkaupunkiseudun baareissa. Desuconiin hän tulee vapauttamaan tanssilattialle niin japani elektroa kuin pelimusaremiksejä. Esiintyjä itse on puolisokea, mutta eipä sitä tarvitse paljon nähdä, kun fiilis tulee suoraan sydämestä.

DJ Kehveli ja hänen DJ-työskentelyään.

DJ Tabbels

Desuconlinen iltabileissä debytoi tänä vuonna myös uusi nimi, ja hyvästä syystä: Tampereen vahvistus DJ Tabbels tuntuu olevan hyvin ajan hermoilla siitä mitä conikansa haluaa kuulla. Animemusaa ja remixejä yhdistelevät setit ovat olleet hyvin ilahduttavia, ja jos et ole vielä kuullut kaverista, niin hänestä tullaan puhumaan vielä tässä skenessä paljon. EGOIST tuntuu olevan usein läsnä seteissä.

DJ Tabbels saatetaan nähdä hieman tarkempana versiona iltabilestriimissä. Kuva: Twitter @tabbelss 

 

Ja viimeisimpänä...

HotAnimeBoyz

Iltabileiden live-esiintymisestä vastaa jo monelle tuttu bändi HotAnimeBoyz! Tämä trio on kerta toisensa jälkeen keksinyt uusia tapoja tuoda animemusiikkia lähemmäksi kotimaan yleisöä, ja olemme kuulleet kavereilta ikonisimpia animebiisejä kaikilla kolmella kotimaisella eli suomeksi, englanniksi ja japaniksi. Luvassa kitaravetoista akustisempaa menoa suoraan kotisohvillenne!

Hottoanimebooizu tai jotain sellaista. Kuva: Twitter @HotAnimeBoyz

 

Road to DesucOnline

Neonya!! Party streamaa animehenkistä bilemusiikkia lauantai-iltaisin, ja tekee julkistuksia striimin yhteydessä liittyen DesucOnlinen iltabileiden ja loungen esiintyjiin ja ohjelmaan. Tervetuloa tutustumaan ennen H-hetkeä vaikka heti! twitch.tv/neonyaparty