Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Lipunmyynti

Desucon Frostbiten ikäraja on 18 vuotta.

Alaikäistä henkilöä ei päästetä tapahtumaan, vaikka tämä olisi hankkinut pääsylipun.

Lipunmyynti on käynnissä. Ohjeet lipun ostamiseen löydät alempaa tältä sivulta. Lue ohjeet ja kaupan ehdot huolellisesti ennen kuin ostat lippusi DesuKaupasta.

Mitä?

Desucon Frostbite on pääsymaksullinen tapahtuma. Saatavilla on ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja, jotka voit joko tulostaa itse omalla tulostimellasi, tai näyttää lipun puhelimesta tai tabletista.

Lipun hinta on 27 euroa, eikä erillisiä toimitus- tai käsittelykuluja ole. Tapahtumapaikalla lippujen hinta on 35 euroa. Tiedotamme mahdollisesta loppuunmyynnistä nettisivujemme lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Jos liput myyvät ennakkoon loppuun, ei tapahtumapaikalla ole enää ovilipunmyyntiä.

Ostamalla lipun pääset kaikkiin conin järjestämiin tapahtumiin itse Sibeliustalon päätapahtumasta iltabileisiin. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit. Työpajoissa maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista.

 

Milloin?

Tapahtuma järjestetään 13.-15.2.2015. Vuoden 2015 Desucon Frostbite on kesän Desuconin tapaan kolmipäiväinen. Lipunmyynti alkoi keskiviikkona 26.11. klo 18:00. Tilauksen rajoituksena on 5 lippua/tilaus.

 

Mistä?

Lippuja on ennakkoon myynnissä ainoastaan nettikaupassamme. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. Nopeuttaaksesi lipun ostamista, käy tekemässä DesuProfiilisi jo etukäteen!

Lippuja voi ostaa myös tapahtumapaikan ovelta, mikäli lippuja on tuolloin vielä jäljellä. Ennakkoon ostamalla saat lippusi sekä halvemmalla että varmistat sisäänpääsysi. Desutapahtumat ovat myyneet useamman kerran loppuun, joten varmista pääsysi talven Desucon Frostbiteen hyvissä ajoin, sillä liput tulevat olemaan haluttua tavaraa!

 

Kuinka paljon?

Sibeliustalon ilmastoinnin, narikan kapasiteetin sekä yleisen viihtymisen takia lippuja on tarjolla vain 2700 kappaletta. Tahdomme tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Talviaikaan tapahtumaan otetaan vähemmän kävijöitä kuin kesän Desuconiin, koska talvella huomattavasti pienempi osa kävijöistä viettää aikaansa ulkona.

 

Varauduthan todistamaan ikäsi tapahtumapaikalla ennen sisäänpääsyä. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaa passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti. Esimerkiksi opiskelijakortti ei kelpaa. Pukeudu tarpeeksi lämpimästi (varaudu, että ulkona joutuu ehkä odottamaan hetken) ja huomioi, että sinun tulee olla tunnistettavissa, vaikka olisit pukeutuneena cosplayhin. Tapahtumapaikalla on käytössä cosplay -pukuhuoneita, joten voit tarvittaessa tehdä ehostuksen loppuun vasta paikan päällä. 

 

Miten?

1) Kirjaudu sivuille DesuProfiilillasi ja tee tilauksesi DesuKaupassa

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy, ja sinun täytyy ostaa lippusi uudestaan.

3) Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.

4) Tulosta PDF -lippusi itse kotona tai tallenna se puhelimeesi tai tablettiisi. Rannekkeita ei postiteta kotiin.

5) Ota lippusi ja henkilöllisyystodistuksesi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Huomioithan, että jos sinulla ei ole henkilöllisyystodistusta tai olet alaikäinen, sinua ei päästetä tapahtumaan. Otathan siis henkilöllisyystodistuksesi mukaan, vaikka sitä ei lähikaupassa olisikaan kaljaostoksilla moneen kuukauteen kysytty.

Sangatsu Manga