Rakuen tsuiho - animea animetapahtumassa

Kirjoittanut
Kira

Rakuen Tsuihou -elokuvan julisteHelmikuun Desucon Frostbiteen tulee harvinaislaatuinen näytös. Olemme nimittäin sopineet Toei-levitysyhtiön kanssa, että kunniavieras Gen Urobuchin käsikirjoittama elokuva Rakuen tsuiho ~ Expelled From Paradise esitetään Pääsalissa Desucon Frostbitessä!

Rakuen tsuiho ~ Expelled From Paradise tulee Japanissa ensi-iltaan marraskuussa. Elokuvan on ohjannut kaksi vuotta sitten Desuconissa vieraillut Seiji Mizushima ja kuvakäsikirjoituksen on tehnyt viime Desuconin kunniavieras Tomoki Kyooda. Frostbitessä elokuvasta esitetään englanniksi tekstitetty versio.

Ei kuitenkaan kannata poistua salista lopputekstien aikana. Heti näytöksen jälkeen kunniavieras Urobuchi pitää Pääsalin lavalla elokuvaan liittyvän puheenvuoron!

Katso elokuvan traileri alta!

 

Kommentit

Anonyymi
Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Pitääkö tästä maksaa erikseen vai kuuluko lipun hintaan?
Teppo "Isperia" Suominen
Hyvä kysymys! Näytös kuuluu pääsylipun hintaan, selvittelemme vielä miten hoidamme salin täyttämisen.
Anonyymi
Olin aika pettynyt kun tietääkseni sanottiin "kunniavieras" ja sitten alkoi KugiRien ääni kaikumaan ja olin ihan hypeissä ja valmiina panttaamaan kaikki elimeni, jotta saisin nähdä tuota täydellisyyttä. Pahaksi onnekseni huomasin, että se olikin vain elokuva, jonka "ensiesityksen" ehdin varmaan jo hankkia kissan maukaisua muistuttavalta sivulta tai, tyhmästä BT:stä
Anonyymi
Et varmasti saa kissaan naukaisua muistuttavalta sivustolta tai BT:stä, koska elokuva ei edes ole tullut bluray:lle tai DVD:lle tuossa vaiheessa.
Anonyymi
Onko päätetty esiintymispäivää...? Vai tuleeko se näkymään kaikkina kolmena päivänä..?
Teppo "Isperia" Suominen
Elokuva tullaan esittämään pääsalissa perjantaina. Ikävä kyllä ohjelmamme tiiviys ei salli elokuvan esittämistä kaikkina kolmena päivänä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!