Ohjelmalehti julkaistu

Kirjoittanut
Japsu

Ohjelmalehti (PDF)

Päivitys 11.2. klo 21:30: Ohjelmalehti on päivittynyt muutaman pienen painovirheen osalta!

Desucon Frostbiten ohjelmalehti on nyt julkaistu! Ohjelmalehti jaetaan maksutta paperisena kaikille kävijöille tapahtumassa.

Lue ohjelmalehti (PDF)

 

Kommentit

meablie
Söötti kansi, asiallinen sisältö. Kuten aina :)
Milloin ja miten kirppikselle voi muuten ilmoittaa/tuoda tavaraa? Tuleeko siitä vielä infoa erikseen?
hannapirita.lehkonen
Nyt vasta tutkin ohjelmien kuvaukset tarkemmin. Jussi Karin ohjelman kuvauksen lopussa Ps Minä niin mieleni pahoitin, kyllä kertoo taas niin huonosta mausta että huh hei. Kuulostaa ihan siltä, että varaudutaan kritiikkiin ja tiedetään, että kritiikkiä ohjelmasta on tulossa, mutta lopun kommentilla voidaan sivuuttaa kritiikki mielensäpahoittajien horinalla ja typeryydellä kun ei ymmärretä huumoria. Eikö kritiikki siis kelpaa? Miksi jo ohjelman kuvauksessa yritetään saada kritiikin antajat häpeämään antamaansa kritiikkiä ja uskomaan siihen että jos kritisoit, olet luuseri joka pahoitti mielensä? Valitettavasti en itse tule tapahtumaan, joten toivon, että joku muu kuin minä kritisoi asiaa, vaikka sitten leimautuisikin mielensäpahoittajaksi.
Anonyymi
hannapirita: Todennäköisesti olen silmissäsi rölli tai muuten vain ikävä ihminen, mutta kysyn nyt senkin uhalla. Mikä tarkalleen ottaen on ongelma Karin ohjelmakuvausen kanssa? Viestisi sävy antaa ymmärtää, että tajuat lauseen (Ps Minä mieleni pahoitin) olevan huumoria, joten en tarkalleen ymmärrä, onko ongelma tämän vai jonkin muun asian kanssa. Monissa ohjelmakuvauksissa tätä ennen on ollut huumoria, osa metaisampaa, osa sarjojen insideläppiä. Miksi tämän yksittäinen 'läppä' oli tärkeää huomioida, etenkin, kun koko ohjelmaa ei ole vielä edes pidetty?
Anonyymi
hannapirita: Vaikutat myös jo etukäteen päättäneen ohjelman olevan huono, onko tähän joitain muita syitä kuin ohjelman aihe?
Anonyymi
Minäkin olen tässä miettinyt että missä on info kirpparista, kun haluaisin sinne tavaraa tuoda?
Kuitenkin viikko coniin niin alkaa vähän jo arveluttaa...
Teppo "Isperia" Suominen
Hei! Mikäli et jo ehtinyt löytämään itse, lisätietoa kirpputorista löytyy täältä: https://desucon.fi/frostbite2015/uutiset/2015/02/desuconin-kirpputori-on-taalla-taas/
Anonyymi
Miksei netissä ja/tai ohjelmalehdessä voisi olla tietoa myyntipöytäsalin myyjistä? Auttaisi suunnittelemaan paljonko rahaa kannattaa ottaa mukaan. :)
Pertzaa
Hei! Myyntipöytäsalista löytyy tällä kertaa seuraavat yritykset: Achucha, AK Anime, Animelehti, Backstreet, Bard&Jester, Fantasiapelit, Fennica Comics, Head Hunter Store, Hen Da Ne, JapanPop, Kissakarhu, Manga Café, Omoi, Poromagia, Sangatsu Manga, Urumi ja Viiden Tähden Elokuvadivari. Lisäksi siellä on käsityöläispöydät Milla Leppälahdelta, Pinja Tawastilta / Project CK:lta ja Nana Åstenilta.

Myyntipöytäkapasiteetti on tällä kertaa hieman rajoitetumpi kuin aikaisemmin johtuen Puusepän Salin / Finlandiaklubin iltaohjelmakäytöstä.
Anonyymi
Pystyykö narikkaan jättämään laukkuja tms vai onko se vain takeille ja propeille? :P
Teppo "Isperia" Suominen
Narikkaan voi tietysti jättää myös esimerkiksi laukut ja takit, propit on vain mainittu erikseen selvyyden vuoksi.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!