Frostbitessä Pokemon OR/AS -turnaus

Kirjoittanut
Japsu

Desucon Frostbitessä järjestetään Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire -turnaus! Tule selvittämään, kuka on kovin kouluttaja ja kenen Jolteonista lähtee eniten voltteja!

Karsinnat alkavat pelisalissa perjantaina kello 20:30 ja jatkuvat tarvittaessa lauantaina kello 10:00. Finaali ja pronssiottelu puolestaan järjestetään Metsähallin DesuScreenillä lauantaina kello 14:30.

Tutustu sääntöihin ja ilmoittaudu turnaukseen!

Kommentit

Justifier
Typerä kysymys, mutta pokemon x/y peleillä ei varmaankaan voi osallistua?
Ninzo
Justifier valitettavasti XY pelit eivät turnaukseen käy, koska se rajaisi pois uusimmat mega evoluutiot ja pokemoneille tulleet uudet hyökkäykset. (näitä ei saa olla lainkaan ORAS tiimissä joka taistelee XY pelin kanssa)
Anonyymi
Millä otteluformaatille nää matsit vedetään? Single vai Double matsit?
Anonyymi
Singlesejä näyttäisivät tuon pdf:n mukaan olevan
Justifier
Mitenkäs kun ilmoittautuessa pitää ilmoittaa pokemonin statsit levelillä 50. Mistä nämä näkee kun kaikki poksut on levelillä 100? Saako sen laskettua jotenkin vai?
Anonyymi
Yleisestiottaen bulbapediassa tai serebiissä näkee pokémonin minimi-, neutraali- ja maksimistatsit, mutta näihin pitää sitten lisätä vielä mahdolliset EV-pisteet jne. En usko että statsien puuttuminen mikään maailmanloppu olisi, yleisestihän tuo merkintäformaatti menee niin että:
Pokemon:
Ability:
Nature:
EV-spreadi (HP/Att/Def/SpA/SpD/Spe)
Held item:
Move 1:
Move 2:
Move 3:
Move 4:

Ihan vain koska EVspreadin tietäminen on paljon statseja itseään tärkeämpää.

Pokét lasketaan pelin toimesta automaattisesti lvl 50, olivat ne millä levelillä tahansa, joten siitä ei tarvitse huolehtia että on ylikehittänyt omansa!

Pahoittelen takapenkkimoderointia, mutta kun kerran täälä olen niin vastaillaan sitten!
Anonyymi
ja tosiaan jos se ei selväksi tullut niin itsehän en ole mitenkään tekemisissä turnauksen järjestyksen kanssa etc. Heittelen vain kokemuspohjalta semiloogisia vastauksia kysymyksiin koska minul on tylsää.
Justifier
Joo no se olisi silleen fiksumpaa. Löysin kyllä jotain kaavoja mutta niillä statsien laskeminen olisi niin vaivalloista että ei vaan viitsi.
Ninzo
Moi, anteeksi kun tuosta lvl 50 stateista on ollut päänvaivaa. Syy niiden pyytämiselle on vain että voimme tarkistaa etteivät öllikät ole stateiltaan illegittejä, koska Powersave voi jo muokata kuudennen generaation pelejä. 100 lvl Pokemonien statit olisivat kelvanneet, teen muutoksen kaavakkeeseen. Pahoittelen päänvaivaa.
Anonyymi
Moro, tulen ensimmäistä kertaa oikeaan Pokemon-turnaukseen ja haluaisin varmistaa pari asiaa; http://www.smogon.com/dex/xy/tags/ou Tämä on siis se lista (ja kaikki alemman tierin listat) mitä käytetään tuolla Frostissa? Eli voin tuoda esim Diancie (+Mega Diancie), Jirachi, Celebi, Mew, Keldeon, KyoremBlack, ja Manaphyn jos tahdon?
Ninzo
Moi! Kaikki kielletyt pokemonit ja itemit löydät juuri tuosta postaukseen linkatusta säännöt tiedostosta. Mikä kielletyistä Pokemoneista puuttuu, sitä saa käyttää, eli juurikin mm kaikki mainitsemasi ovat vapaata riistaa tiimisi rakennukseen. Diancinite vai mikä lieni nimeltään on myös sallittu.
Onnea turnaukseen. :)
Anonyymi
Mitä pahaa swagger liikkeessä on. :D:D sehän tekee vaa pokemonin confused joka kestää muutaman kierroksen. ja onko Aegislash kiellettyjen listalla vain sen takia koska sil on shield ja blade formit? >:I
Justifier
Täytin jo kaavakkeen antaen poksujen EV:t. Laitanko uudelleen statsien kanssa vai meneekö näin? Yksi taitaa olla 98 levelinen ja loput on 100 levusia.
Ninzo
Kyllä tuo ilmoitus nyt käy, kurkkaan sun tiimin statit sitten conissa ennen kuin ottelut alkaa
VuoriKettu
Khh, apua, tunnen itseni hupsuksi, mutta mutta..onko ilmoittautuminen kuinka kauan vielä auki? Meinaan, ehtiikö tuon ilmoituslomakkeen täyttää vielä huomenna, vai pitääkö se nyt viimeistään tämän illan aikana täyttää ja pistää menemään? Ja pitääkö nuo statsit nyt sitten tosiaan pistää siinä EV -muodossa, vai siinä mikä nyt näkyy kun konsolilla poksua tutkiessa? Joko olen sokea tai vain typerä, kun en oikein tainnut saada tarpeheksi selvää ^^''
Ninzo
Ilmo on auki perjantaihin asti ei hätää elä stressaa siitä. EV spreadia en itseasiassa tarvitse koska stateista tarkistamme vain etteivät pokemonit ole laittomiksi muokattuja.
Anonyymi
Jos on jo ilmoittautunut statsien kanssa niin pitääkö vielä ilmoittautua erikseen laittaakseen EV-spreadin?
Ninzo
Ei tarvitse, me järjestäjinä emme tee EV spreadilla itseasiassa yhtikäs mitään :)
Anonyymi
Niille joille toi stattien kattominen tuottaa päänvaivaa nii menkää joko Battle Maisoniin tai johonkin paikkaan missä otusten levelit setataan 50:iin ja kattokaa sielt.
Anonyymi
Kaavaketta katsoessani ihmettelen miten alkoi tuo ev:t tullamukaan. Lomakkeessahan pyydetän laittamaan pokemonin leveli ja mitkä sen statsit sillä hetkellä. Ev:tä ei mainitä missään vaiheessa tuossa lomakkeessa, tai jos mainitaan olen sokea
Ninzo
Joku sanoi asiata kommenteissa ja hämmensi ihmiset. Mutta kuten jo olen kommentoinut aikaisempaan, me emme tee mitään sillä EV spreadilla, laittakaa statit, kiitos :)
Anonyymi
Saako käyttää muiden tierien pokemoneja kuten BorderLine, UnderUsed esim
Anonyymi
Smogonin säännöissä on, että jos sanotaan tieriksi OU, ainoastaan sitä ylempiä tier-luokkaan kuuluvia pokemoneja ei saa käyttää. Esim Uberit tässä tapauksessa, en nyt ulkoa muista mutta Uber taitaa olla ainoa tällä hetkellä joka on korkeampi tier-luokka kuin OU.
Anonyymi
Kyssäriii!!! Tämä saattaa olla typerä kysymys joidenkin mielestä, mutta koska olen valvonut 27 tuntia putkeen kofeiinilla cossia tehdesssä joten sallin tämän itselleni: Voinko muuttaa pokemonin itemejä ja hyökkäyksiä vielä ennen turnauksen alkua jos ilmoitan siitä etukäteen uudella lomakkeella tai paikanpäällä? Koska en ole varma saanko oikeaa Hidden Poweria Pokemonileni ajoissa tehtyä, joten en haluaisi lähteä millään HP grassilla tms tappelemaan? Ja itemeistä en ole vielä varma, koska typeryydessäni en ole varma haluanko käyttää kaikkia kolmea Choice-itemiä. En ollut varma kuinka kauan tähän ilmoittautuminen on auki (kellonaikaa peliin kiitos!), joten ilmoittauduin jo toissapäivänä tai eilen, en ole varma. Mutta nyt alkaa paniikki iskeä.
Anonyymi
Tuleeko hakijoiden sähköpostiin vahvistusviesti että on rekisteröitynyt turnaukseen?
Anonyymi
Aika myöhään kyllä tuli tieto. :I Ellei tästä mainittu jo 276433 vuotta sitten enkä vain ole huomannut.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!