Ilmoittaudu photoshooteille!

Kirjoittanut
Japsu

https://desucon.fi/galleria/cosplayshoot-frostbite-2014/doc/10797/

Cosplay-photoshootteja tehdään jälleen Desuconissa Frostbitessä! Shoottiajat ovat nyt varattavissa, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!

Cosplay-photoshoottia varten varaat itsellesi kuvaajan ja kuvausajan varauslomakkeella. Kuvausaikaa on 45 minuuttia, ja kuvaajat ovat kokeneita harrastajavalokuvaajia. Ota ilmoittautuessasi valitsemasi shoottiaika ylös ja saavu viisi minuuttia ennen shoottiaikasi alkua infopisteen eteen, josta kuvaaja sinut löytää.

Tutustu aikaisempien vuosien shoottien tuloksiin DesuGalleriassa ja ilmoittaudu shootille!

PS. Viime kesän Desuconissa shoottikuvaajana toiminut Jennina teki meille hienon kartan photoshoot-paikoista Sibeliustalon ympäristössä esimerkkikuvineen! Luonnollisesti talvi tuo oman haasteensa kuvien ottamiseen ulkona ja huonon sään yllättäessä ei ulkokuvauspaikkoja välttämättä pysty hyödyntämään, mutta kannattaa silti tutustua minkälaisia taustoja ja ympäristöjä satamassa on tarjolla!

PPS. Myös CFT:n tuttu kuvauspiste palvelee Desucon Frostbitessä.

Kuva: Katariina Ihalainen (Desucon Frostbite 2014)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!