Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Sponsoriksi

Lahden Sibeliustalolla järjestettävä Desucon Frostbite on tulevan talven suurin vain täysi-ikäisille harrastajille tarkoitettu animetapahtuma Suomessa. Vuonna 2016 Desucon Frostbite järjestetään jo järjestyksessä viidettä kertaa tarkoituksenaan paikata talven conityhjiötä. Tapahtuma on jo seitsemän kertaa peräkkäin kesällä järjestetyn Desuconin sisartapahtuma. Tapahtuman järjestää Kehittyvien conien Suomi ry.

Tapahtuman ohjelmatarjonnassa painotetaan ajankohtaisiin ja tuoreisiin anime- ja mangasarjoihin sekä niiden ilmiöihin ja taustoihin keskittyviä luentoja ja asiakeskeisiä paneelikeskusteluja tarkoituksena kattaa laajasti vanhempien anime- ja mangaharrastajien mielenkiinnon kohteet. Luento-ohjelman tueksi tarjolla on osallistavaa ohjelmaa eli esimerkiksi työpajoja ja yleisöä keskustelemaan innostavia keskustelupiirejä. Tapahtuman kohdeyleisönä ovat 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat, tyypillisesti jo pidempään animea ja mangaa harrastaneet kävijät.

Helmikuussa 2015 järjestetty Desucon Frostbite oli toista kertaa vain täysi-ikäisille suunnattu animetapahtuma ja tapahtumaan myytiin täydet 2700 lippua. Tapahtumaan myydään kävijöiden ja tapahtumapaikan viihtyvyyden vuoksi talvella vain 2700 lippua kesän 2900 lipun sijaan. Odotamme Frostbiten myyvän loppuun myös tänä vuonna. Ennakkomyynti on ollut vahvaa aikaisempina vuosina ja lipunmyyntiennätyksiä on rikottu tasaisesti eri tapahtumien myynnin alkaessa.

Ota yhteyttä

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille, ohjelmalehteen että web-sivustolle. Sponsoripaikkoja myyntisaliin aletaan sopia lokakuun alussa, 6.10.2015

Heidi Päivinen, sponsorivastaava

sponsorit@desucon.fi

Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu kolmen päivän sisään, kannattaa lähettää viesti uudelleen ja mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta - on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.