ECG-ilmoittautuminen on nyt auki!

Kirjoittanut
riko

Portfoliohaku on avattu European Cosplay Gatheringin Suomen karsintoihin!

Kisaan voi hakea joko yksin tai 2-3 hengen ryhmässä. Muistattehan lukea säännöt ja epäselvissä tapauksissa ottaa yhteyttä cosplayvastaavaan. Vapaamuotoisessa portfoliossa tulee olla yhteystietosi, kuva(t) hahmosta, cosplayhistoriaasi, sekä mahdollisia kuvia karsintapuvustasi. Portfolio sekä mahdolliset kysymykset tulee laittaa osoitteeseen cosplay@desucon.fi

Portfolion jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen portfoliosi perille saapumisesta. Kilpailuun hyväksytyille että mahdollisille varapaikkalaisille ilmoitetaan viimeistään maanantaihin 21.11. mennessä.

Hakuaikaa on 15.11. klo 23.59 asti!

Cosplaykilpailut järjestetään Desucon Frostbitessä lauantaina 28.1.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!