Desucon Frostbiten myyntipöytäsalin kartta

Kirjoittanut
Hoothoot

Coni lähestyy ja Desucon Frostbitestä löytyy tänäkin vuonna kattava valikoima myyjiä, joiden pöytiin on hyvä hassata vaikkapa seuraavan kuun palkan, jäljellä olevat joululahjarahat tai (jos on säästäväinen) viime ja toissa vuoden veronpalautukset. Yhteensä myyjiä on 20 ja mukana on vielä muutamia käsityöläispöytiä (merkitty K.P), jotka löytyvät ripoteltuina isompien myyntipöytien väleihin. Alta näkyvässä kuvassa näkyy, miten pöydät sijoittuvat. Muistattehan, että saliin on kulkusuunta eli ala-aulan portaista sisään ja pukuhuonekäytävän kautta ulos.

Desucon Frostbiten myyntisali on auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16.

 

Myyntisali

 

Alla vielä pari sanaa myyjiltämme:

Project C.K

Project.C.K. tuo Frostiin upean valikoiman punk-söpöilytyylikkäitä paitoja, tarroja, postikortteja ja taidekirjoja! Mukana paljon uutta, kannattaa olla nopea! Samalla pöydällä myös Sanmagumon ihanat sarjakuvat - ihan lähellä taidekujaa! Nähdään! ^

Käsityöläispöytä Gigil N.Y (sininen K.P kartalla)

Gigil NY valmistaa ja myy käsintehtyjä alusasuja ja oheistuotteita. Pöydältämme löydät mm. suloisia pastelliunelmia ja söpöjä unimaskeja~♡

Jasu Wonder World (vaaleanpunainen K.P kartalla)

Jasu Wonder World on Jasu Hintsalan tuore yritys, jossa hän myy omia taide-tuotteitaan magneeteista t-paitoihin. Taidokkailla vesivärimaalausaiheilla varustetut tuotteet erottuvat takuuvarmasti joukosta ja ilahduttavat ihmismieliä, missä ikinä menevätkään. Tilaustöitä otetaan myös vastaan! Lue lisää osoitteesta http://www.jasuwonderworld.com/

 

Hauskoja ostohetkiä kaikille! 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!