Tekken 7 -turnaus Frostbitessä lauantaina

Kirjoittanut
Ana

Bandai Namco järjestää Frostbiten lauantaissa peliturnauksen myöhemmin keväällä julkaistavasta Tekken 7: Fated Retribution -pelistä! Turnaus alkaa kello 13.00 ja ilmoittautuminen mukaan päättyy turnauspisteellä Metsähallin 1. parvella puoli tuntia aiemmin, kello 12.30.

Turnausformaattina on single elimination, first to 1/2. Turnaukseen voi osallistua kuka vain, mutta maksimimäärää saatetaan joutua rajoittamaan. Ilmoittautua kannattaa siis ajoissa! Ajan salliessa paikan päällä pääsee myös testaamaan peliä turnaukseen osallistumatta. Turnauspaikka sijaitsee Sibeliustalon päälämpiö Metsähallissa, infoa vastapäisellä 1. parvella eli toisessa kerroksessa.

Ilmoittautuminen alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy 12.30. Oman ohjaimen tuominen on sallittua, mutta pelin ollessa kehitysvaiheessa emme voi taata että ohjain tulee toimimaan pelin kanssa.

Kommentit

Anonyymi
Onko ohjaimina ps4-ohjain vai gamepad?
Onko peliversiossa esim. kuma/panda auki?
Anonyymi
Samaa mietin itsekin. Joissakin ulkomaisissa vähän suuremmissa Tekken 7 -turnauksissa on ollut tapana, että omiakin ohjaimia on pystynyt käyttämään, ja ilmeisesti tuki erillaisille ohjaimillekin on ollut aika laaja. Mitenkäs Desuconissa?
Onko mahdollista pelata omalla ohjaimella vai pelataanko vain Namcon/Desuconin tarjoamalla kattauksella? Jos omia ohjaimia ei voi käyttää, niin onko pelivälineenä pädi vai onko mahdollista pelata myös arcade-tikulla?
Leflonen
kuullut huhua että pitäisi saada käyttää omia pädejä ku köpiksessäkin sai, tällänen ois bamcon linja mutta varmaa tää tieto ei ole. jos tanskassa niin miksei suomessakin
Antti "Ana" Myyrä
Hei! Varmistimme Bandai Namcon edustajalta, että omien ohjaimien käyttö on turnauksessa sallittu. Koska peli on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa, ei omien ohjaimien toimivuutta voida varmuudella taata.
Anonyymi
Kiitokset vastauksista. Pitääpi ottaa sitten oma ohjain mukaan ja toivoa parasta.
Leflonen
kuma/panda tuskin auki mutta digiexpoilta todnäk lisää bob, master raven lee ja miguel. jos kuma & panda auki niin pääsis niitä ensimmäisenä maailmalla testaileen afaik

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!