Annathan palautetta, voit voittaa lipun!

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbite on päättynyt. Paljon kiitoksia kaikille kävijöillemme, työntekijöillemme, ohjelmanpitäjillemme ja muille yhteistyötahoille!

Kesän Desuconin valmistelut ovat jo käynnissä ja antamalla palautetta voit vaikuttaa siihen että hyvin toimineet asiat säilyvät ja huonot toteutukset korvataan paremmilla.

Palautelomake löytyy täältä! Palautteen antamiseen menee n. 5-10 minuuttia. Paremman conin lisäksi yksi vastaaja tulee voittamaan ilmaisen pääsylipun kesän Desuconiin ja pari tulee saamaan desutuotepaketteja. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätäthän yhteystietosi kyselyn Yleistä-osioon tai käyt täyttämässä palautteen Desuprofiiliisi kirjautuneena.

Kommentit

_emppp
Avajaiset ja päättäjäiset ihan huippuja, siitä kiitos! Taidekuja edelleen aika ahdas ja unisex-vessaa ei löytynyt, en tiedä oliko sellaista. Muuten ei valitetettavaa, kiitos taas mahtavasta conista!
Antti "Ana" Myyrä
Hei ja kiitokset palautteesta!

Harmillista ettet löytänyt unisex-vessaa tapahtumasta. Sellainen sijaitsee myyntisalin sisäänkäynnin vieressä ja info voi tarvittaessa opastaa tarkemmin paikalle. Toivottavasti tämä löytyisi jatkossa helpommin.

Taidekujan ahtautta pohdimme myös, mutta valitettavasti myyntisali on yleisestikin aika ruuhkautunut, joten asialle ei välttämättä pysty kauheasti tekemään. Yritämme kuitenkin!
vanyahani
Voi ei mokasin! Täytin palautteen puhelimen kautta ja heti lähetyksen jälkeen jokainen etten ole kirjautunut. Saanko laittaa sen uudestaan vaikka onkin lähes sama edellisen kanssa?
Antti "Ana" Myyrä
Hei, laitathan yhteystietosi minulle erikseen osoitteella ana@desucon.fi niin katson sinut mukaan arvontaan. Tai mikäli palautteessasi oli jotain sellaista johon haluat yhteydenoton, laita toki palaute uudelleen.
ninni.vanhanen
Paljonkohan Frostbiten lippuja jäi myymättä?
Pointti
Ensimmäinen con, missä kävin ja tulen ehdottomasti tulemaan ensi vuonnakin, todennäköisesti kesälläkin! Mahtava meininki alusta loppuun ja ongelmia ei ilmennyt! Hyvää työtä! :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!