Frostbiten AMV-kisan tulokset

Kirjoittanut
chikasole

Hei kaikille!

Kisasta on jo tovi aikaa ja allekirjoittanut pahoittelee myöhäistä julkaisuajankohtaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ensimmäisellä kerralla ei vältytty pienistä lipsahduksista; muun muassa intron kanssa oli teknisiä ongelmia, ruudulla piti lukea "Paras Video", ja siellä luki "Paras AMV"... Noh, ainakin ensi kerralla tiedetään, mitä täytyy välttää. Toivottavasti kisassa oli silti jotain nautinnollista kaikille =w=

Tuomaristoon tällä kertaa kuuluivat Alicia "xSnowflakes" Wan, Ella "coralnix" Luukkonen, Viivi "Dingooh" Välimäki ja Sami "FoxJones" Juvala.

Olen saanut erittäin paljon kyselyjä juontajasta ja hän oli The One and Only, Tiitu "NaruDossu" Vihakara. Hänelle erittäin iso kiitos paikallepääsystä.

Seuraavat videot palkittiin kisassa:

  • Paras kokonaisuus, 1. sija: Everybody Wants to Change the World, littleSora – Hyväntuulinen toimintapläjäys, jossa musiikki ja lähdemateriaali toimivat erittäin hyvin yhdessä. Sujuvaa ja puhdasta editointia. Kokonaisuudessaan erittäin tyylikkäästi toteutettu paketti.
  • Paras kokonaisuus, 2. sija: Täytyy Selviytyy, Pakkastassu – Upeasti tunnelmaltaan luotu video, jossa siirtymät olivat taitavasti tehty. Ne pitivät eri lähdemateriaalit yhtenäisessä flowssa sekä sidoksissa toisiinsa.
  • Paras kokonaisuus, 3. sija: I’ll be watching you, llapioTarinallinen ja tunnelmallinen video, joka on myös editoinnillisesti erittäin taitavasti tehty. Käytetyt efektit ja siirtymät tukivat hyvin videon tarinankerrontaa.

Osa-aluepalkinnot:

  • Paras Hyväntuulinen: SELFIINA, Sawnah & Zenexi – Letkeä video, joka on erittäin tarkasti editoitu. Konsepti kantaa alusta loppuun saakka ja huomion kiinnittäminen pieniin yksityiskohtiin lisää niin visuaalisuutta kuin hauskuutta.
  • Paras Toiminnallinen: in|sight, chuu – Teknisesti erittäin upea video, jossa efektit ovat toteutettu upeasti. Videon tempo antaa rauhallisille kohdille tilaa hengittää ja nopeissa laitetaan vaihde kunnolla silmään. Editointi on puhdasta ja käytetyt efektit ovat ilo silmille.
  • Paras Vakavamielinen: Don’t Ever Say Goodbye, Cirera Yksinkertaisuudessaan kaunis video. Teema sekä tarina on tuotu hyvin selkeästi esiin ja minimaaliset efektit jättivät enemmän tilaa tunnelmalle, joka on onnistuttu luomaan osuvilla kohtausvalinnoilla.

Vaikuttavin video: When You Wake Me Up With Another, Viceroy Royer – Videolla on yllättävä lähestymistapa musiikkiin ja animeen. Vaikuttavan tästä tekee mm. idea, huumori ja rohkeus kokeilla sekä kyseenalaistaa rajoja. Tämä ansaitsi myös harvinaisen FoxJones Approves -merkin.
Yleisön suosikki: Haluu sitä miestä
, Namipulla

Ja nämä 21 videota nähtiin finaalissa:

Lopuksi vielä intro!

/chikasole kiittää

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!