Toshihiro Kawamoto Frostbiten kunniavieraaksi

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten kunniavieraaksi saapuu animen monitoimimies, pääanimaattorina ja animaatiopäällikkönä pitkän uran tehnyt Toshihiro Kawamoto, joka työskentelee nykyisin animestudio Bonesin toimitusjohtajana.

Kawamoto tunnetaan hahmosuunnittelijana ja pääanimaattorina vanhemmista klassikoista kuten The Vision of Escaflowne tai Cowboy Bebop ja myöhemmin animaatiopäällikkönä uudemmissa animaatioissa, viime vuosina mm. Noragamissa tai vähän aiemmin Fullmetal Alchemist: Brotherhoodissa.

Tarkemmin Kawamoton töistä voit lukea kunniavierassivultamme. Enemmän fiilistelyä miehen elämästä ja teoista puolestaan löydät Desublogista.

Kommentit

Anonyymi
Tämä voi kuulostaa hieman ilkeältä kysymykseltä, mutta viime aikoina Frostiin ja Desun kunniavieraina on ollut animen tekijöitä lähinä. Ennen seiyu vieraat olivat hyvin yleisiä. Onko jonkinlaista estettä tähän? Esim. näiden aikataulut ovat paljon tiukempia kuin ohjaajien ja käsikirjoitajien.
Santtu "Japsu" Pajukanta
Moi Anonyymi!

Ääninäyttelijöitä on Desuconin historiassa ollut kunniavieraina useita. Siksi olemme juuri viime aikoina panostaneet ohjaajiin, animaattoreihin ja hahmosuunnittelijoihin. Ei ole mitenkään poissuljettua, etteikö ääninäyttelijävieraita voitaisi nähdä taas joskus lähitulevaisuudessa.

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desuconin tiedottaja

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!