Osallistu kunniavieraskilpailuun!

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten kunniavieraskilpailu on käynnistynyt! Kisan aiheena on ehdottaa parhaita kysymyksiä kunniavieraan ohjelmaan ja parhaan kysymyksen keksinyt palkitaan kunniavieraamme Toshihiro Kawamoton valitsemalla ja nimikirjoituksella varustetulla t-paidalla. Melkoinen keräilyharvinaisuus siis luvassa!

Vaikka vain paras palkitaan, saatamme käyttää muita kysymyksiä osana ohjelmaa. Kannattaa siis vastata, sillä tällä tavoin parantaa myös omaa ohjelmakokemustaan ja voi saada vastauksn juuri siihen itseään eniten askarruttaneeseen kysymykseen. Tarkempaa tietoa kilpailusta ja linkki kysymyslomakkeeseen löytyy joulukuun kahdeksannen päivän joulukalenteriluukustamme. Vastatakseen tulee olla kirjautunut Desuprofiiliinsa, jotta myös kysyjän tiedot saadaan talteen.

Kommentit

Otakukissa
Mikä oli Noragamissa ja Noragami Aragotossa parasta ja huonointa animea tehdessä? Mikä on sinun lempihahmosi sarjassa?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!