Kirpputori Desucon Frostbitessa!

Kirjoittanut
Elmore

Desucon Frostbitessa järjestetään jälleen kirpputori, jonne kävijät voivat tuoda myytäväksi mangaa, figuureja, julisteita, vaatteita, tai mitä hyvänsä itselleen tarpeettomaksi käynyttä tapahtuman teemaan liittyvää.

Tavarat tulee ilmoittaa myyntiin kirpputorin oman työkalun kautta (osoitteessa https://desucon.fi/kirppu/) viimeistään 25.01.2017 mennessä. Saat tällöin viivakoodillisen lapun, jonka voit itse tulostaa ja kiinnittää myyntiin tuleviin tavaroihisi.

Kirpputorin myyjät hoitavat tuotteiden esille laitoin ja myyntitapahtuman, tapahtuman jälkeen voit tulla hakemaan myyntituotot sekä myymättä jääneet tavarat. 

Kirpputori on auki seuraavina kellonaikoina:

Pe:                (suljettu, tavarantuonti 16 alkaen)

La:                10:00 - 20:00

Su:                10:00 - 14:00

Kävijät voivat kuitenkin tulla tuomaan myyntiin tulevaa tavaraa sisään jo klo 16:00 perjantaina.

Kommentit

Iia
Hei! Taas tuon kirpun kanssa ongelmia, ei anna lisätä tuotteita exporer ei ole enään vuosiin toiminut kirpun kanssa mutta nyt takkuilee jo fire foxin kanssa myös. Saako tuolle jotain tehtyä? Eikai se niin voi mennä et, joka vuosi pitää uusi selain asentaa kun ei enään vanhat pelitä?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Hei Iia,

Ikävää, ettei järjestelmä toimi selaimellasi! Kirppu-järjestelmä on tarkoitus päivittää uuteen versioon tällä viikolla, joka toivottavasti korjaa myös sinunkin ongelmasi. Pahoittelemme ongelmaa – yritäthän vielä ensi viikolla uudelleen!

Firefox-selaimen pitäisi päivittyä automaattisesti uusimpaan versioon. Yleisesti ottaen pyrimme pitämään conin tietojärjestelmät sellaisina, että ne toimivat Chromen, Firefoxin, Internet Explorerin ja Edgen uusimmilla, automaattisesti päivittyvillä versioilla (ns. evergreen-selaimet).

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desuconin tiedottaja
Iia
Hei! päivitys näytti toteutuneen ja kokeilin uudestaan, ei toimi edelleenkään. Taidan vaan suosiolla jättää kirppiksen väliin. Koska, tässä nyt tapahtuu sama kaava kuin edellisinä vuosina, jokin selain joka aiemmin on toiminut, ei enään toimikkaan. Toivottavasti joku vuosi saatte uuden, toimivan sivuston kirppis järjestelmällenne, koska tämä systeemi ei vaan toimi.
Santtu "Japsu" Pajukanta
Hei Iia,

Kertoisitko tarkemmin, miten ongelmasi ilmenee? Pelkkä "takkuilee" tai "ei toimi edelleenkään" ei auta meitä selvittämään asiaa.

Kirjoitushetkellä 56 muuta käyttäjää on onnistunut ilmoittamaan 2 903 tavaraa kirpputorille, joten yleisesti ottaen kirpputorijärjestelmä kyllä toimii. Ongelma johon törmäät on siis harvinainen ja todennäköisesti koskettaa vain sinun käyttäjätunnustasi tai selaintasi.

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desuconin tiedottaja
Iia
Elikkäs, tuotetta lisättäessä niin saa kaiken tehtyä ihan normaalisti, nimi, hinta, luokitus ongelma tulee siinä kun painaa "lisää tuote" nappia sen sijaan, että tulisi onnistunut kirppis lappu niin tulee punaista kirjoitusta, numeroita # merkkejä englannin ja suomen kielisiä sanoja sekaisin yms. Tälläistä monta riviä.
Anonyymi
Hei onkohan mitään tietoa että onko myyntipöytien myyjillä kortti mahdollisuutta etukäteen ei varmaan ole mitään varmuutta ku tietäisi sitten kuinka paljon rahaa ottaa?
Anonyymi
Myyntipöydillä on ainakin aiemmissa coneissa yleistynyt ns käsikäyttöinen iZettlen lukija jolla voi maksaa. Kuitenkin ehdottomasti myös käteistä mukaan sillä erityisesti taidekujalla käteinen on ainoa käypä valuutta :)
Anonyymi
Okei kiitos juu onneksi tottunut että muista ottaa käteistä mukaan
Anonyymi
Hei!
Onko kirpputori perjantaina kiinni?? Miksi? Sehän on ollut ostajille ihanaa mennä jo perjantaina katsastamaan anime-tavaroita, kun myyntipöytäsali ei vielä ole auki. Myyjillekin on varmasti kivaa, kun tavarat menevät kaupaksi...
Elmore
Hei!
Kirpputori ei ole perjantaina auki juuri siksi koska myyntipöytäsali ei ole. Käytännössä muita myyntipöytäsalin osia kasataan perjantaina, ja kävijöiden kulkua muutenkin tuolloin ahtaaseen ja kiireiseen saliin ei saataisi järjestettyä järkevästi. Tätä harkittiin kirpputorin kanssa pidempään, ja päädyimme pitämään kirpputorin lauantaina pidennetysti auki. Perjantaina tavaraa myyvät kävijät voivat kuitenkin tuoda tavaransa myyntipaikalle valmiiksi. Uskon että halukkaille kävijöille löytyy hyvin aikaa käydä rauhassa kirpputorilla.

Markus Hiltunen
Sidosryhmävastaava
Anonyymi
Mihin asti kirpputorin tavaran vastaanotto on perjantaina?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!