ECG-cosplaykarsinnan portfoliohakua jatkettu 12.11. saakka

Kirjoittanut
riko

European Cosplay Gathering -kilpailun Suomen karsintojen portfoliohakua on jatkettu puolellatoista viikolla sunnuntaihin 12.11. klo 23.59 saakka! Myös portfolionsa jo toimittaneet voivat halutessaan toimittaa portfoliostaan vielä viilatumman version määräaikaan mennessä. 

ECG:n finaali kisataan heinäkuussa 2018 Ranskan Pariisissa. Frostbiten karsinnoissa valitaan Suomea edustamaan yksilö- ja ryhmäkilpailun osallistujat. Ryhmän koko voi olla 2 tai 3 henkeä. Tarkemmin hausta, säännöistä, tuomaroinnista ja osallistumisesta löydät sivustomme cosplayosiosta. Tervetuloa mukaan!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!