Cosplaykilpailuja Frostbitessa

Kirjoittanut
riko

European Cosplay Gathering tulee taas!

Kesäisen Pariisin finaaleissa UruharaFCin Satu ja Päivi lunastivat itselleen palkinnot parhaista peruukeista! Onnea!


©Valentin OFFNER

Nyt voi lunastaa mainetta ja oman mahdollisuutesi osallistua Euroopan kovimpiin cosplaykilpailuihin Frostbitessa järjestettävissä karsinnoissa! Karsintojen lisäksi Frostbitessa tullaan näkemään perinteinen pukukilpailu, jossa ei ole erillistä esitysosuutta.

ECG-karsinnan portfoliohaku aukeaa maanantaina 8.10. ja sulkeutuu sunnuntaina 11.11. klo 23:59! Portfolio on vapaamuotoinen, mutta sen on hyvä sisällyttää vähintään karsintapukusi tiedot sekä omat yhteystietosi. Huolehdithan siis että portfoliosi saapuu ajoissa osoitteeseen cosplay@desucon.fi, niin voit päästä kilpailemaan mahdollisuudesta edustaa Suomea. Kaikille portfolion lähettäneille tulee tieto kisaan pääsystä noin kaksi viikkoa hakuajan sulkeuduttua.

Yksilökilpailun ilmoittautuminen avautuu maanantaina 15.10. kello 19.00 ja sulkeutuu kun kisa on tullut täyteen. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, joka tulee ilmestymään Desuconin sivuille ilmoittautumisen avautuessa. Muistattehan lukea säännöt huolella ennen ilmoittautumista - ne julkaistaan cosplaysivujen yhteydessä.


©Antony GOMES

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!