Tanssikengät jalkaan ja iltabileisiin!

Kirjoittanut
Murrmeli

Lauantaina Frostbiten iltabileet palaavat kesältä tutulle Möysän Musaklubille. Tällä kertaa tropiikki vaihtuu talvisempiin tunnelmiin, kun Möysä avaa kävijöidemme käyttöön myös rauhallisemman tilan katutasosta. Illan musiikista vastaa aikaisemmilta vuosilta tuttu Movestache ja uutena tuttavuutena DJ Bionik. Bileiden kohokohtana toimii tietysti itse kunniavieraamme DJ Genki. Tervetuloa siis nauttimaan musiikista sekä aina yhtä ihanista desudrinkeistä!

Iltabileiden aikataulu

20:00 Mössö avaa ovensa
20:30 DJ Bionik
21:30 DJ Genki
22:30 pΔrallel x DJ Movestache
23:00 DJ Bionik
24:00 DJ Movestache
02:00 Sulkeutuvat ovet ja toivotamme kaikille oikein makeita unia

 

DJ Genki 

Frostbiten toinen kunniavieras tanssittaa conikansaa lauantaina täysipitkällä DJ setillä, joka tulee sisältämään niin animeremixejä kuin Genkin omiakin kappaleita! Yuri!!! on Ice -animesarjan "You Only Live Once" lopputunnarista tuttu artisti esiintyy jo kello 21.30. Kannattaa ehdottomasti suunnata paikalle ajoissa ja varmistaa paikkasi tanssilattialla. Lue lisää DJ Genkistä täältä.

 

pΔrallel x DJ Movestache

Pieni annos Akihabaran sykkeestä saapuu Desuconiin, kun iltabileveteraani DJ Movestache yhdistää voimansa Japanin skenestä kotiutuneen tanssiryhmä pΔrallelin kanssa! Luvassa on ainutkertainen sekoitus DJ-settiä ja idolikulttuuria, jota ei ole ennen Suomen coneissa nähty! Pakkaa siis valotikkusi, kaiva esiin fanipaitasi ja tule tekemään Desuconin iltabileistä idoleimmat mitä koskaan on Suomessa nähty!

DJ Movestache

Movestache on soittanut Desuconin iltabileissä jo viimeiset seitsemän vuotta, mutta tämän illan päätteeksi mies palaa vielä tykittämään puolentoista tunnin setin, jossa sekoittuu nostalgiatrippailu ja tykeimmät tuoreet bassoremixit uusista anime- ja pelibiisuista. Kaikkea japanibiiteistä eurobiittiin siis luvassa, eli kannattaa ehdottomasti kerätä potionit tiskiltä jotta jaksaa bailata illan loppuun saakka!

DJ Bionik

Yhtenä osana illan musikaalisesta annista vastaa DJ Bionik. Nimi on eräänlainen kunnianosoitus Capcomin 80-luvun NES-konsolin pelille Bionic Commando. Peli, jota dj ei koskaan
oikein saanut haltuun, mutta silti rakasti. Muutenkin pelimaailma on rakas animen ohella, joiden kanssa merkittävä osa Bionikin vapaa-ajasta kuluu. Nämä elementit tulevat kuulumaan
isona osana illan soittolistaa.

 

Toivottavasti näemme teidät iltabileissä!

Kommentit

Anonyymi
Mää halluisin et soittasivat vaikka Paranoidin ja devakukku kuule se.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!