Desuloungen puheohjelma

Kirjoittanut
laitti

Yksi päivä enää coniin, eli mikäs sen parempi aika julkaista Desuloungen puheohjelma! Loungen puheohjelmasta vastaavat kokeneet puheohjelmakonkarit, jotka eivät yleisössä olevia kaljatuoppeja tai desudrinkkejä pelkää. Vaikka loungen puheohjelmassa tulee olemaan rennompi meininki kuin coniluennoilla yleensä, muistathan kuitenkin antaa kaikille esiintyjille esiintymisrauhan.

19.00 Darling in the FranXX ja pyllykahvojen salaisuus - Jussi Kari ennustaa
Tuore mecha-anime Darling in the FranXX ehti herättää kiinnostusta jo ennen alkamistaan nimekkään tekijäkaartinsa vuoksi. Alkamisensa jälkeen sarjaa on kehuttu sen "hienovaraisesta" symboliikasta. Jo kahden jakson perusteella on nähtävissä, minne sarja on menossa - ainakin jos on Jussi Kari. Tule kuulemaan, miten Jussi ottaa sarjaa pyllykahvoista kiinni ja ennustaa koko sarjan loppuratkaisun! Ps. Jussi saattaa olla myös väärässä.
Jussi "niidel" Kari

19.30 Tosiharrastajan voimatasot
500 päivän animeharrastaja tulee kertomaan plebeiaaneille millaisilla palkeilla tehdään vaikutus ihmisiin ja millaiset palkkirajat todellinen animeharrastaja tarvitsee. Enemmän tai vähemmän ironista puhetta animeharrastuksen pinnallisimmasta puolesta eli virtuaalipippelin vertailusta.
Johannes "Gorim" Myllyniemi

20.30 Empiirinen datavertailu Twitterin, Aniki-foorumin ja Ylilaudan conipalautteista
Käymme läpi syväluotaavasti perusteellisen tyyppianalyysin kautta eri foorumeita antaa palautetta tapahtumista ja vertailemme alustojen ja palautteenantajien ryhmä- ja henkilöeroja. Luento on varmasti objektiivinen, perusteltu ja perustuu pelkästään dataan.
Teppo "Isperia" Suominen

Jos Desuloungen ohjelma ei kiinnosta, mutta haluat silti istahtaa loungeen vaikka juttelemaan kavereiden kanssa, niin kannattaa suunnata loungen Metsähallin puoleiseen laajennukseen!

Loppuillan loungessa kuullaan livemusiikkia. Lue lisää musiikkiesiintyjistä täältä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!