Esiintyjäksi loungeen tai iltabileisiin?!

Kirjoittanut
laitti

Kuvaaja Mikael Peltomaa
Kuvaaja Mikael Peltomaa.

Hei sinä, joka olet kiinnostunut esiintymisestä! Onko sinulla bändi tai pyöritteletkö vapaa-ajallasi levyjä? Nyt olisi tullut juuri sinun aikasi loistaa osana Desucon Frostbiten perjantain loungea tai lauantain iltabileitä. Loungeen etsimme musiikkia, joka sopii perjantain rauhalliseen illanviettoon. Lauantaille toivommekin taas tajunnan räjäyttävää tanssimusiikkia. Olisi erittäin toivottua, että musiikista kuuluisi myös Desuconin pääasiallinen teema eli anime. Illanvietto on tärkeä palanen Desuconia, ja siksi tarvitsemmekin viihdyttäviä esiintyjiä takaamaan ikimuistoisen coni-illan! Tule siis mukaan ja ole osa 10-vuotisjuhlan etkoja!

Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä iltabiletiimiin sähköpostilla iltabileet@desucon.fi. Hakuaika päättyy 10.11.2017.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!