Frostbiten cosplaykilpailut

Kirjoittanut
riko

Suomella oli voittoisa kesä jälleen kerran European Cosplay Gatheringin finaaleissa, Maija saavuttaen 1. sijan yksilökilpailussa sekä Aselea ja Elzy saaden erityiskiitosta uskomattomista puvuistaan.


photo: © dLG / http://elvenmaid.org

Oletko sinä osa Suomen seuraavaa ECG-tiimiä? ECG-karsintaan on tuttuun tapaan vapaamuotoinen portfoliohaku, joka avautuu perjantaina 20.10. klo 18.00. Haku sulkeutuu tiistaina 31.10. klo 23.59, eli huolehdithan että portfoliosi saapuu siis ennen keskiyötä! Portfoliot lähetetään osoitteeseen cosplay@desucon.fi.

Kaikille portfolion lähettäneille tulee tieto kisaan pääsystä noin viikko hakuajan sulkeuduttua.

Toisena cosplaykilpailuna Frostbitessa tullaan näkemään yksilökilpailu! Haku tähän kilpailuun avautuu keskiviikkona 1.11. kello 19.00 ja sulkeutuu 20.11. kello 23.59, tai kilpailun tultua täyteen ilmoittautumisista. Muistattehan lukea säännöt huolella ilmoittautumisen yhteydessä - säännöt julkaistaan cosplaysivujen yhteydessä.


photo: ©Shashin Kaihi Photography

Kommentit

Anonyymi
Tämä on aika tyhmä kysymys, mutta onko cossi kisaan mahdollista osalistua ilman sitä, että joutuu kilpailussa valokuvatuksi? Virallisten kuvaajien kauta siis.
Teppo "Isperia" Suominen
Hei Anonyymi,

ikävä kyllä vähintään cosplaykilpailuun liittyvät studiokuvat otetaan kaikista kilpailijoista.

Ystävällisin terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Art Director, Desucon
Anonyymi
Jos vaikka viime tipassa jyrkästi kieltäytyy kuvien otosta kisaaja diskataan?
Anonyymi
Moikka,

Tosiaan nämä studiokuvat kuuluvat osanaan kilpailuun, ei nyt suoranaista diskausta tulisi heti mutta menisihän se huomattavasti vaikeammaksi kisan ja kisaajan osalle. Valitettavasti esiintymisosuudesta kuvia tulisi joka tapauksessa, eikä kisaajien ja mahdollisten voittajien ryhmäkuvia voida jättää julkaisematta yksittäisen kisaajan pyynnöstä.

Terveisin,
Anette 'riko' Pitkänen
Cosplayvastaava, Desucon

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!