Desucon hakee kunniavieras- ja logistiikkavastaavia

Kirjoittanut
Desu-kun

Desuconin 2023 vastaavat conin jälkitunnelmissa. Kuva: Mira Ojamo

Desucon hakee vastaavajoukkoonsa kunniavieras- ja logistiikkavastaavia! Alta löydät kuvaukset kummastakin tehtävästä sekä yleistä tietoa siitä, mitä vastaavuus desutapahtumissa tarkoittaa.

Kunniavierasvastaava

Kunniavierasvastaavan rooliin kuuluu monenlaisia tehtäviä liittyen vieraiden hankintaan ja heidän vierailuunsa Desuconiin.

Vastaava huolehtii kunniavieraiden matkojen järjestelyistä, mukaan lukien aikataulut, majoitukset, lennot, ja niin edelleen. Työhön kuuluu myös kunniavierastiimin tulkkien ja kuljettajien aikataulujen laatiminen coniviikonlopun ajalle sekä käännettävän materiaalin välittäminen eteenpäin. Kunniavierasvastaava ei värväile vieraita coniin yksin, vaan toimii yhdessä Japanin puolen tuottajan kanssa linkkinä Desuconin ja Japanin välillä.

Conin aikana vastaava on töissä vieraiden saapumisesta saapumisestaan aina lähtöön saakka, valvoo aikataulujen toteutumista ja huolehtii vieraiden viihtyvyydestä yhdessä vierastiimin kanssa.

Jos omaat hyvät organisointi- ja kommunikaatiotaidot, tämä rooli saattaa olla juuri sinulle sopiva! Vähintään hyvä englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle. Japanin kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Laitathan hakemuksesi 31.10. mennessä. Yhteys ja lisätiedot: rindou@desucon.fi

Logistiikkavastaava

Desucon hakee uutta logistiikkavastaavaa.

Seuraava Desucon on Frostbite 26-28.2024, jossa hakijan olisi mahdollisuus aloittaa logistiikkakuuttina. Samalla edellinen vastaava voi kouluttaa tehtävään.

Suurin osa logistiikkavastaavan tehtävistä tapahtuu viikon sisään Desuconien ympärillä. Desuconeja järjestetään vuodessa kaksi kappaletta. Näinä aikoina logistiikassa on myös yksi logistiikkakuutti auttamassa logistiikkavastaavaa kaluston liikkumisessa.

Logistiikan päätehtävänä on hoitaa Desuconissa tarvittava kalusto pääkaupunkiseudulta Lahteen tapahtuman alkaessa. Desuconin varaston lisäksi kalustoa haetaan myös muilta vastaavilta pääkaupunkiseudulta, logistiikkavastaavan tehtäviin kuuluu sopia näiden noudot ja palautukset.

Desuconin aikana logistiikkavastaava hoitaa yhdessä logistiikkakuutin kanssa kaluston liikkumisen eri tapahtumapaikkojen välissä.

Tapahtuman jälkeen logistiikka varastoi kaluston Desuconin varastoon ja palauttaa muilta haetun kaluston omistajillensa.

Tapahtumien ulkopuolella logistiikkavastaava ylläpitää Desuconin varastoa ja sopii mahdolliset kalustojen lainat muiden kanssa.

Hakijalla pitää olla entuudestaan voimassa oleva B-ajokortti ja kokemusta pakettiautoilla ajamisesta.

Laitathan hakemuksesi 31.10. mennessä. Yhteys ja lisätiedot: raaputtaja@desucon.fi

Miksi vastaavaksi Desuconiin?

Desuconin vastaavana olet desutapahtumien tuotannon ytimessä. Tukenasi on aktiivisten vastaavien joukko, joita yhdistää rakkaus animeen ja japanilaiseen populaarikulttuuriin sekä yhdessä tekemiseen. Yhteinen tavoitteemme on järjestää Suomen parhaita animetapahtumia ja kehittää niitä entistä paremmiksi!

Vastaavana pääset hyödyntämään omaa osaamistasi, kehittymään ja oppimaan uutta sekä tutustumaan uusiin ihmisiin. Desucon tukee vastaavien työskentelyä muun muassa järjestämällä tapahtumien suunnitteluun ja tutustumiseen tarkoitettuja virkistäytymistilaisuuksia.

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!