Laula Frostissa - Karaokehuone ja uusi iltabilekaraoke esittäytyvät

Kirjoittanut
Desu-kun

Iltabileissä on laulettu ennenkin, nyt pääset mikkiin myös itse! Kuva: Nyymix (EVERFROST Desucon 2023 iltabileissä)

Laulattaako? Karaoke on japania ja tarkoittaa "tyhjää orkesteria", eli valokeilaan pääsee ainoastaan sinun lauluäänesi ja esiintymiskarismasi! Desucon Frostbitessä on tällä kertaa kaksin kerroin karaokeohjelmaa – vanha tuttu karaokehuone ja uutena iltabileiden animekaraokebaari.

Karaokehuone

Soiko lempianimetunnari päässäsi? Ei hätää, sillä voit tulla laulamaan sen Desuconin karaokehuoneeseen! Laajasta biisivalikoimasta löytyy biisejä länsimaisista hiteistä aina animen suosikkikappaleisiin. Tule yksin tai nappaa kaveri mukaan! Sibeliustalon toisesta kerroksesta löytyvä karaokehuone on auki perjantaina klo 17.00 - 22.00, lauantaina klo 11.00 - 22.00 ja sunnuntaina klo 10.00 - 15.00.

Karaokehuoneen lista on luettavissa täältä. Huomaa, että biisilistat ovat karaokehuoneessa ja iltabileissä pikkuisen erilaiset!

Iltabilekaraoke

Uutena ohjelmana iltabileissä on tällä kertaa mahdollisuus päästä parrasvaloihin, kun Lahden Messukeskuksen Ravintola Koti muuttuu animekaraokebaariksi yhdeksi yöksi! Karaoke on auki koko iltabileiden ajan lauantaina 20:00-03:30, ja Ravintola Kodin baaritiski sekä ruokailumahdollisuudet tarjoavat hengähdystauon iltabileiden tanssilattian sykkeestä. Karaoken juontaa Desuloungesta ja myös iltabilelavoilta tuttu vanhemman animemusiikin ystävä DJ- anteeksi Bingojuont- anteeksi Karaokeisäntä Weeaboomer.
Iltabileiden karaokeisännällä on vuosien kokemus kaikesta muusta paitsi karaokeisännöinnistä. Kuva: minapamina

Iltabileiden karaokebiiseihin pääset tutustumaan täältä. Hieman uudenlainen formaatti toivottavasti helpottaa kiinnostavan laulettavan löytämistä! Iltabilelippuja löytyy vielä pieni erä Desukaupasta.

Pian päästään laulamaan yhdessä!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!