Tutustu Desuconin uusiin vastaaviin!

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon Frostbite alkaa jo siintää horisontissa ja DesuTalks-tapahtuma on noussut hiljaiselostaan. Tapahtumien taustalla hääräileekin jo joukko toinen toistaan innokkaampia vastaavia, jotka tahtovat luoda jokainen tahollaan parhaan mahdollisen Desu-kokemuksen!

Kuluneen kauden aikana joukkoon onkin liittynyt niin uusia naamoja, kuin myös joidenkin vastaavuuksien sisällä on tapahtunut muutoksia. Tutustu tästä Desuconin uusiin vastaaviin!

Muistathan myös, että haku Desucon Frostbiten työvoimaksi on auki 15.10.2023 asti! Lue lisää ja hae mukaan täältä.

 

Pääjärjestäjä

Desuconin uutena pääjärjestäjänä toimii Anne "Chianne" Valtanen.


"Ensimmäistä kertaa olin Desuconissa töissä Frostbitessa 2014. Työskentelin lattiamajoituksessa jas ille tielle jäin pitkäksi aikaa. Majoitusvastaavana toimin 2016-2022. Lisäksi minut on voinut nähdä Traconin majoituksessa töissä.

Nyt haastan itseäni ihan uusilla tehtävillä! Opittavaa on paljon, mutta onneksi minulla on mahtava vastaavatiimi tukena. Odotan innoissani, että tulen näkemään Desuconit ihan erilaisesta näkökulmasta.

Desuconeissa parasta ovat ystävät, mielenkiintoiset luennot sekä tunnelma. Tulkaa rohkeasti conin aikana tervehtimään ja juttelemaan!"

Cosplay

Desucon Frostbiten cosplayohjelmasta vastaa Linda “Rindalin” Seppälä.

"Henlo, olen Linda “Rindalin” Seppälä ja työskennellyt Desuconeissa ja muissa tapahtumissa cosplayn puolella sieltä vuodesta 2015 lähtien.

Kokemusta ja osaamista on lähes jokaiselta osa-alueelta mitä cosplay backstagella ja lavalla nyt on. Minut onkin voinut nähdä pääsalin lavalla tuomarina, esiintyjänä tai juoksemassa muuten vaan paperinippu käsissä ja ohjaamassa kisaajia. Cosplay on ollut minulle se yksi tärkeimmistä asioista coneissa ja erittäin innolla lähden tähän vastaavuuteen.

Olen aina halunnut omalla työskentelyllä ja toiminnallani kehittää erityisesti cosplaykisojen toimivuutta, sujuvuutta ja mukavuutta. Niin kisaajille, työntekijöille kuin kävijöille. Cosplay on myös todella näkyvä ja suosittu osa Desuconia ja aion edesauttaa ja mahdollistaa kävijöiden pukuilua tapahtumissa jatkossakin.”

Lounge

Loungen järjestelyistä vastaa Desucon Frostbitessä Alexander "ObD" Lindholm.

"Heimoi!

Saatan olla joillekin tuttu majoituksesta, lipunmyynnistä tai jopa iltabileistä, mutta tällä kertaa vuoden tauon jälkeen otan kopin loungen järjestelyistä. Lounge tulee tarjoamaan tuttuun tapaan laadukasta ja rentoa ohjelmaa ja desudrinkkejä seurustelun oheen coniperjantaina.

Nähdään Frostbiten loungessa!"

Iltabileet

Lauantai-illan iltabileiden järjestelystä vastaa Desucon Frostbitessa Leo "djyukata" Lindgren.


Kuva: Teppo Suominen

"Moi! Olen DJ Yukata ja olen ollut Desuconin iltabilevastaava viime kesästä lähtien. Yleisesti olen ollut mukana tiiviisti suomen conibileskenessä esiintyjänä ja biletiimeissä. Viime kesänä lähdettiin kokeilemaan täysin uudenlaista bilemallia ja bileet tuntuivat olevan kävijäkokemuksen puolesta oikein hyvä ratkaisu! Uusi paikka ja toimintamalli toivat toki uusia haasteita, mutta niiden pohjalta on hyvä kehittää bileitä eteenpäin. Omasta puolestani haluaisin kehittää Desuconin bileitä edelleen suuntaan "suomen animeimmat bileet" ja pitää siten tämän osan animeharrastamista hyvässä nousukiidossa!"

Markkinointi ja viestintä

Desuconin markkinoinnista ja viestinnästä vastaa uusi kolmen hengen tiimi:

Anna “Anakichi” Rantamäki

"Hei! Minut onkin jo hetken aikaa nähty Desuconin cosplayvastaavan nakissa, mutta nyt olen siirtynyt uuteen vastaavuuteen ja odotan innolla, mitä kaikkea pääsen tekemään ihanien tiimikavereideni kanssa!

Vastaavana hoidan tällä hetkellä muun muassa DesuTalks-viestintää, Facebookia, sekä tuotan sisältöä ja kehittelen ideoita juhlapyhille! Tavoitteenani on saada teidät pidettyä ajan tasalla ja viihdyttyneinä…🐔"

Milla “Minizy” Hallikas

"Olen viihtynyt Desuconissa kuuttina jo yli kymmenen vuotta ja toiminut niin meidona, lipunlunastajana kuin oheistuotemyyjänäkin. Nyt olen ensi kertaa vastaavan roolissa, ja todella innoissani uusista hommista viestinnän parissa!

Huolehdin erityisesti viestinnän pitkän tähtäimen suunnittelusta ja aikataulutuksesta sekä mediatiedotteista, mutta työstän myös somepostauksia ja -kuvituksia."

Selma “laitti” Pietiäinen

“Moi! Olen myöskin pitkänlinjan kuuttikonkari, ja Desuconeissa on tullut tehtyä vuosien varrella vaikka ja mitä. Hetken aikaa olin myös loungevastaavana, ja sen jälkeen tein pitkään iltabilekuutin hommia.

Aiemman viestintävastaavan kanssa meillä olikin herrasmiessopimus loungen ja iltabileiden somettamisesta, joten jos olette seuranneet Desuconin ilta-ajan sometusta niin olen todennäköisesti ollut niiden takana! Nyt vallan vaihtuessa halusinkin kokeilla, miltä tuntuisikin työskennellä kokonaan markkinoinnin ja viestinnän parissa, ja olen todella iloinen tiimiin pääsystä!

Oma roolini on auttaa sisällöntuotannossa ja tavoitteeni on saada Desuconin someviestintä uudelle tasolle esimerkiksi videomateriaalin muodossa.”

Stage manager

Sibeliustalon pääsalin stage managerin roolissa toimii Jesse “AvoCado” Arokanto

"Hellou! Oon Jesse Mikael "AvoCado" Arokanto ja pääsen nyt Frostbitessä kokeilemaan uusia haasteita roolissani Desuconin Pääsalin Stage managerina. Aiemmin Desuconissa olen toiminut mm. majoituksen puolella, sen lisäksi kokemusta on vuosien varrella kertynyt monista eri tehtävistä ja coneista.

Stage managerina pyrin yhdessä muun tiimin kanssa huolehtimaan, että pääsalin ohjelmilla olisi mahdollisimman hyvät puitteet, ne sujuisivat ongelmitta ja ne pysyisivät aikataulussa.

Stage managerit pyrkivät elämään ninjoina pääsalin verhojen pimeydessä, joten mua ei välttämättä conissa kauheasti näe, mutta toivottavasti mahdollisimman moni teistä tulee Frostbitessä nauttimaan Pääsalin ohjelmasta!"

Turvallisuus

Tapahtuman turvallisuuden eri osa-alueista vastaa Karoliina “Roki” Roininen

“Moikka! Odotan innolla coni-perjantain ovien aukeamista. Minulla on turvallisuusalalta kokemusta useampi vuosi ja kohta 10 vuotta JV-tehtävistä coneissa. Turvallisuusvastaavan pesti tuo uusia mielenkiintoisia haasteita.

Turvallisuussuunnittelun tavoitteena on asiakkaiden viihtyvyys ja turvallisuus. Conin järjestyksenvalvojat ovat tavoitettavissa tapahtumapaikalta koko tapahtuman ajan ja ovat aina valmiita auttamaan! Myös järjestyksenvalvojien esimiehet oransseissa liiveissään ovat conissa teitä varten.

Turvallista Desuconia kaikille!”

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!