Frostbiten ohjelmakartta on julkaistu!

Kirjoittanut
Chianne

Ohjelmakarttaan pääset tästä!

Kuva: Niyarifa

Kannattaa tutustua ohjelmakarttaan jo ennen lipunmyyntiä ja laittaa omat suosikit valmiiksi muistiin. Tässä vielä muutama lisähuomio, sillä meillä on ohjelman osalta luvassa myös muutoksia: ohjelmakarttaan on ilmestynyt pari ohjelmatilaa lisää!

Aikaisemmin animehuoneena tunnettua Pihlaja-tilaa kokeillaan tässä tapahtumassa hyödyntää ohjelmatilana. Pihlajan löydät Sibeliustalon kongressisiivestä, josta löytyvät myös pelisali, Honka, Koivu, Kuusi ja Metsänhaltijan sali. Pihlaja on Koivun ja Hongan tapaan käytössä pajaohjelmalle ja keskustelupiireihin.

Lauantaina kokeillaan lisäksi uutta ohjelmatilaa Kokkaa, joka sijaitsee Kokka-ravintolassa Sibeliustalon vieressä. Sisäänkäynti Kokkaan tapahtuu Sibeliustalon sisäpihan kautta: kätevimmin Kokkaan pääsee kulkemaan narikan ja Lastun välissä olevasta ulko-ovesta, joka löytyy kierreportaiden luota. Katsothan conin aikana ohjelmalehden kartasta tarkan reitin.

Lisäksi tilauudistus tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen: Koivu muuttuu lauantaina klo 16-23 väliseksi ajaksi hiljaiseksi huoneeksi. Hiljainen tila on tarkoitettu rauhoittumista varten eikä yleiseksi hengailutilaksi: ethän siis tule tilaan pulisemaan kaverin kanssa, vaan annat muille mahdollisuuden hengähtää conin vilinässä.

Kommentit

kavelija
Hetkinen, tarkoittaako tämä siis että animehuonetta ei enää ole? Toivottavasti ei, animehuone on desun parhaita paikkoja.
Anonyymi
Kiinnostus Frostia kohtaan droppasi 50% kun ei oo animehuonetta.
:(
Tarviiko aina tehdä outoja muutoksia

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!