Taidekujavalinnat on tehty

Kirjoittanut
Falanukki

Kuva: Ilona Vanhakartano

Desucon ei olisi oma itsensä ilman monipuolista ja värikästä taidekujaa! Olemme tehneet valinnat Desucon Frostbite 2024 -tapahtuman artisteista.

Taidekujan valinnoissa taidekujavastaavaa auttoi tällä kertaa Desuconin vastaavista muodostuva viisihenkinen vapaaehtoisraati. Raatilaisten tarkoituksena on tarjota uusia näkökulmia ja osaamistaan taidekujavastaavan päätöksenteon tueksi.

Tämänkertaiseen tapahtumaamme haki 159 taiteilijaa, joista 88 (~55%) lasketaan meidän hakujärjestelmässämme ensikertalaisiksi. Taidekujan hakuprosessissa ensikertalaisiksi lasketaan ne taiteilijat, jotka eivät ole olleet Desuconin taidekujilla koskaan aikaisemmin tai heidän edellisestä taidekujakerrastaan tapahtumissamme on kulunut viisi vuotta tai enemmän. Desucon Frostbiten taidekujalla tullaan näkemään 40 erilaista taidekujapöytää, joista ensikertalaispöytiä on 18 kpl (~45%). Valinnoissa painotettiin tapahtuman teeman mukaisia tuotteita. Lisäksi perinteisestä ensikertalaiskiintiöstä (25%) poiketen halusimme tuoda kujalle isomman otoksen Desuconille uusia taiteilijoita.

Kaikille hakijoille on ilmoitettu valinnoista sähköpostitse. Olettehan yhteydessä taidekujavastaavaan osoitteessa taidekuja@desucon.fi, jos teillä on kysyttävää. Tarkistattehan myös varmuuden vuoksi roskapostikansionne. 

Onnea valituille ja viihtyisää taidekujakokemusta kävijöillemme! Julkaisemme taiteilijat sivuillamme joulukuun aikana.

Taidekujan aukioloajat tapahtumassa

Tapahtumassamme taiteilijat vaihtuvat päiväkohtaisesti, joten taidekujalla kannattaa piipahtaa kumpanakin päivänä!

Lauantaina klo. 10–18

Sunnuntaina klo. 10–16

 

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!