Tutustu taidekujan taiteilijoihin

Kirjoittanut
Falanukki

Hei kaikki ja tervehdys taidekujan syövereistä!

Kuten aina, tapahtumassamme on jälleen monenkirjava taidekuja, jolla on myynnissä kattavasti erilaisia tuotteita varmasti monen anime-, manga- ja peliharrastajan makuun. Tällä kertaa kujalta on löydettävissä ainakin printtejä, erilaisia käsitöitä, koruja, tarroja, omakustanteita ja vaikka mitä muuta kiinnostavaa.

Toivon, että jokainen löytää taidekujalta jotain itselleen sopivaa. Tapahtumassa mukana on kaiken kaikkiaan 40 pöydällistä taiteilijoita. Taiteilijat vaihtuvat päivittäin, joten kujalla kannattaa piipahtaa sekä lauantaina että sunnuntaina.

Voit tutustua taiteilijakaartiimme etukäteen tästä linkistä

Taidekuja on tapahtumassa auki

Lauantaina 10:00-18:00

Sunnuntaina 10:00-16:00

Ihanaa joulunodostusta taidekujan taiteilijoilta sekä taidekujavastaavalta.

Conissa tavataan!

 

Kommentit

Anonyymi
Onpa kiva että tänä vuonna on enemmän hajontaa fandomien suhteen, viime kesänä oli lähes kaikki taidekujalaiset pelkkää/pääasiassa Genshin Impactia ja kun se ei kiinnosta itseä pätkääkään niin ei tarvinnut juuri taidekujalla kierrellä kun kaikki muut aiheet oli nopeasti katsastettu läpi. Ja luulen että se on taiteilijoillekin parempi näin kun jokainen ei tavallaan kilpaile samoista potentiaalisista asiakkaista.
Anonyymi
Hieman "pelottaa" tuo SI3ART tuolla kakkoskerroksessa, että kuinka tökkii muiden pöydille pääsyä ja yleisesti kulkua, kun hänellä yleensä esim. Traconissa ollut todella pitkiä jonoja pöydälle ja jonotukselle jouduttu tekemään omaa "aidattua" aluettaan. Silti välillä haitannut muuta kulkua ja viereisille myyntipöydille pääsyä. Traconissa onkin ollut artesaanipöytien puolella, kun ollut enemmän tilaa ja myynti "ammattimaisempaa"

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!