Hyvää ystävänpäivää! ♥

Kirjoittanut
Desu-kun

 

Tänä vuonna Desucon Frostbite osuu onnekkaasti juuri ystävänpäivän jälkimaininkeihin. Keräsimme viime viikolla blogiin listan asioista, joita Desuconissa voi tehdä, mutta ystävänpäivän kunniaksi haluamme ehdottaa myös mitä voit tehdä kaverin kanssa Frostbitessa. Sillä muistathan, että olit yksin, kaksin tai porukassa - ystävyys on ystävyyttä!

Kuva: Mira Strengell

  • Onigiripaja: Nappaa mukaan kaveri tai tule yksin harjoittelemaan onigirien tekoa. Opi olemaan oman elämäsi waifu tai husbando! Perjantaina 20:30 -  23:00. Ennakkoilmoittautuminen pajaan infossa. Pajamaksu.
  • Yokait joukossamme-ohjelma: Jännittävä seurapeli isommallekin porukalle! Perjantaina 20.00 - 22.00. Ei ennakkoilmottautumista.
  • Kaaoscosplay: Haluatko testata omia kädentaitojasi tai kokea kaoottisen hauska sukellus cosplayn maailmaan? Tule testaamaan cosplaypuvun, propin tai vaikka pehmolelun valmistusta tai korjaamaan omaa cosplaypukuasi missä vaiheessa pajaohjelmaa tahansa! Lauantaina klo 13:00 - 18:00. Ei ennakkoilmoittautumista. Pajamaksu.
  • Eläytymispelit-ohjelma: Lautapelejä? Minun conissani? Tottakai! Ota mukaan kaveri tai tule tekemään uusia tuttavuuksia ja irroittaudu hetkeksi tapahtuman vilinästä. Lauantaina 18:00 - 01.00.
  • Animevisa - Viittacization: Valot, kamera - viittoja? Legendaariseksi muodostunut lauantai-illan animevisa tarjoilee kinkkisiä animepähkinöitä purtavaksi. Visaan voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko kaveriporukan voimin! Ja mikäli kisaaminen ei ole sinua varten on katsomossa oikeiden vastauksien jännittäminen vähintään yhtä hauskaa. Ei ennakkoilmoittautumista. Lauantaina 22:00 - 23:30.

Kuva: Mikael Peltomaa

  • Meidokahvila: Mikäli kaipaat autenttista meidokokemusta tai haluat ilahduttaa ystävääsi kakuin ja ruokataioin, pyörähdä Desucon Frostbiten meidokahvila Kira Kira Galaxy Caféssa. Kahvila on avoinna lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-16. Mikäli jonottaminen ei ole sinua varten, voit myös varata ajan meidokahvilaan infopisteeltä: lauantain ajat tulevat varaukseen lauantaina klo 10 ja sunnuntain ajat sunnuntaina klo 10. 1-4 henkilöä per varaus. Varausaikoja on rajallisesti.
  • Karaoke: Laula sydämesi kyllyydestä ja mikäli sekään ei riitä, nappaa henkilökohtainen karaoke-aika omalle porukallesi - tai vaikka omalle kultakurkullesi. Karaoken yksityisaikoja on lauantaille klo 22:00 - 03:00. Varauksen infotiskin kautta. 
  • Pelaaminen (lautapelit, rytmipelit, konsolipelit): Desuconista löydät monenlaista pelattavaa moneen eri makuun. Haasta kaveri tiukkaan tanssipelimatsiin, opi uudet mahjong-juonittelut ja murskaa paras ystäväsi kiihkeässä pelissä tai bongaa pelisalin ajattomat klassikot ja uudemmat julkaisut!
  • DesuLounge ja lauantai-illan iltabileet: Kaipaatko rauhallista perjantai-illan istuskelua kavereiden kanssa rentojen biittien ja viihdyttävän ohjelman merkeissä? Istu alas Ravintola Lastun DesLoungeen klo 18 eteenpäin! Ja mikäli bileet pitää lauantai-iltana saada kattoon asti, lassota koko kaveriporukkasi Möysän iltabileisiin! Tarjolla parhaimpia animebiittejä, hyvää seuraa ja ehkä jopa uusia tuttavuuksia!
  • Ystäväseinä: Metsähallin ystäväseinälle voit kirjoittaa terveiset vanhalle tutulle, esittää toiveen Desu-kun amorille tai kirjata ylös ehdotuksia tapahtumaa varten.

Kuva: Mikael Peltomaa

Vai kenties oletko vielä coniseuraa vailla? Haluatko jonkun seuraksesi keskustelupiiriin tai mukavan parin pajaohjelmaan? Pyörähdä Tsundr.fi sivustolla ja löydä oma coniheila - tai ihan vain uusia tuttavuuksia!

 

Desucon toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää! Nähdään viikonloppuna Desucon Frostbitessa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!