Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Pelit

Käykö ohjelmasta toiseen juokseminen jo työstä? Rentoudu välillä erilaisten pelien merkeissä! Desucon Frostbitessa on monipuolinen pelitarjonta.

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin. Pelisalissa on tarjolla valikoima konsoleita ja pelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tässä on oiva tilaisuus haastaa kaverisi ja ottaa selvää, kuka teistä on nopein kuski, kovin kombottaja tai taitavin tasohyppelijä!

Pelisalissa järjestetään lisäksi myös pienimuotoisia turnauksia, pelien speedruneja ja muuta mukavaa, joten kannattaa ehdottomasti käydä tasaisesti vilkuilemassa mitä salin henkilökunta on keksinyt ihmisten viihdykkeeksi.

Pelisali on auki koko tapahtuman ajan - myös ja erityisesti öisin.

Lautapelit

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Metsähallin kakkosparvelle! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä, ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä tällä kertaa myös mahjong-automaattipöytä! Tervetuloa kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut. Pelien opettajat ovat paikalla go- ja mahjong-parvella perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 09-17. Yöksi pelit kerätään talteen, mutta voivat jatkua myöhäänkin jos vain innokkaita pelaajia riittää. 

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi.
 
Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa perjantaina alkaen klo 18 sunnuntaihin klo 16 saakka. Pelipisteet suljetaan öisin klo 24, ja ne aukeavat taas aamulla klo 09.