Desuconin lipunmyynti alkaa 4.12. klo 10

Kirjoittanut
Ana

Desuconin lipunmyynti alkaa alle kuukauden kuluttua, perjantaina 4. joulukuuta kello 10 aamulla!

Lipunmyyntiä on tämän vuoden osalta pyritty selkeyttämään. Viime kerralla kummastusta aiheuttaneista varauskoodeista ollaan luovuttu kokonaan ja liput lähetetään tilaajalle suoraan kotiin. Tämä nopeuttaa toimintaa merkittävästi myös itse conissa, eikä aikaa mene hukkaan jonottaessa.

Ennakkoon myytävät koko viikonlopun liput maksavat 14 euroa kappale. Lisäksi tilaukseen lisätään 0,90 euron toimituskulut. Kaikki ennakkoon lippunsa ostaneet osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja. Palkinnoista on luvassa tarkempaa tietoa ennen lipunmyynnin aukeamista.

Desuconin sivuja kannattaa seurata aktiivisesti viikkoina ennen lipunmyynnin aloittamista. Luvassa on tarkempaa tietoa conissa nähtävistä ohjelmanumeroista, sekä mahdollisesti muitakin julkistuksia.

Kommentointi ei ole sallittua.