Gen Urobuchi Frostbiteen 2015!

Kirjoittanut
Kira

Vuoden 2015 Desucon Frostbite -tapahtuman kunniavieraaksi saapuu käsikirjoittaja Gen Urobuchi.

Urobuchi aloitti käsikirjoittajan uransa tietokonepelien parissa, ja hän on sen jälkeen kynäillyt niin animesarjoja, visual noveleita, light noveleita kuin yhden kauden Kamen Rider -tokusatsusarjaakin. Ylivoimaisesti kuuluisin hänen kirjoittamistaan töistä on Shaft-studion vuoden 2011 taikatyttösarja Puella Magi Madoka Magica elokuvineen, ja hänet tunnetaan myös Psycho-Pass-animesta, Saya no uta -visual novelista sekä useista Fate/Zero-sarjoista.

Urobuchilla on hyvin synkkä ja traaginen tyyli, jonka ansiosta hän on saanut faneiltaan lempinimen "Urobutcher". Urobuchi ei kuitenkaan itse pidä töitään niin rankkoina kuin monet muut, sillä kaikista hänen hahmoistaan löytyy erilaisia heikkouksia, joita hän pyrkii tuomaan esiin. Hän antaa hahmoilleen usein harvinaisia ja luonteisiin nähden epätyypillisiä nimiä, jotta saisi fanit kiinnostumaan hahmoista ja jotta heistä olisi helpompi löytää tietoa Internetistä. Hän pitää jokaisessa hahmossaan yhden samankaltaisuuden itsensä kanssa, jotta ei erkaantuisi liian kauas hahmoistaan.

Urobuchin ammatillisia esikuvina ovat Ichiro Itano sekä Yosuke Kuroda, ja hän pitää myös kauhukirjailija Stephen Kingiä innoittajanaan. Urobuchi työstää parhaillaan heinäkuussa alkavaa mechasarjaa Aldnoah.Zero. Hän on käsikirjoittanut myös marraskuussa ensi-iltaan tulevan elokuvan Rakuen tsuihou -Expelled From Paradise, jossa ovat mukana myös aiemmin Desuconissa vierailleet Seiji Mizushima ja Tomoki Kyooda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urobuchin käsikirjoittamia teoksia

  • Puella Magi Madoka Magica (animesarja ja -elokuvia)
  • Psycho-Pass (animesarja)
  • Fate/Zero (light novel -sarja sekä animessa script supervisor)
  • Saya no uta (visual novel)
  • Gargantia on the Verdurous Planet (animesarja)
  • Rakuen tsuihou -Expelled From Paradise (anime-elokuva)
  • Kamen Rider Gaim (tokusatsusarja)

Lue lisää Urobuchista

Urobuchi Twitterissä - @butch_gen
Urobuchi Anime News Networkissa

Kommentit

Anonyymi
Voihan pojat! Jälleen vieraileva tähti, josta en ole kuullutkaan!
joulunveli
öö totaaa
Anonyymi
Jep, nää "kunniavieraat" taitaa olla sellaisia vähän pienemmälle yleisö-ryhmälle suunnattuja... Miksei voisi olla joskus kaikkien rakastamaa Hayao Miyazakia tai vaikka Tite Kuboa? Tai jotain vastaavaa...
Kira
Hei! Desucon on aina pyrkinyt tuomaan Suomeen anime- ja manga-alan vieraita, jotka kiinnostaisivat mahdollisimman monia suomalaisia alan faneja. Ghibli-vieraita toisimme tänne mielellämme, mutta vanhemman Miyazakin saamisesta ei voi olla aivan varma herran jäätyä eläkkeelle animehommista viime syksynä. Kubo Titellä taas löytyy hittisarjansa Bleachin lisäksi vain yksi manga sekä yksi animetyö, joten voi olla ettei hän ole vieraskandidaattilistallamme aivan ylimpänä - vierailunsa kun kiinnostaisi luultavasti lähinnä Bleach-sarjan faneja.

Kiitos kuitenkin ehdotuksistasi, Desucon ottaa aina vastaan vierasehdotuksia kävijöiltä! Tulevan Frostbiten kunniavieras Urobuchi Gen on kirjoittanut monia menestyksekkäitä animesarjoja. Jos hänen työnsä eivät ole sinulle vielä tuttuja, Desuconin järjestäjätiimi suosittelee erittäin lämpimästi ainakin Madokaa, Psycho-Passia sekä Fate/Zero-sarjoja!

Ystävällisin terveisin

Cilla "Kira" Lohi
Desuconin kunniavierasvastaava
Kira
Hei! Tällä kertaa seuraavan Desucon-tapahtuman kunniavieras on varmistunut sen verran aikaisin että on hyvin aikaa tutustua hänen kirjoittmiinsa sarjoihin! Desuconin järjestäjätiimi suosittelee lämpimästi ainakin Madokaa, Psycho-Passia sekä Fate/Zero-sarjoja!

Jos sinulla itselläsi on joku vieraaksi sopiva ehdotus mielessä, kannattaa ehdottomasti kertoa siitä meille. Kaikki vierasehdotukset merkataan ylös ja käydään myöhemmin läpi muun järjestäjätiimin kanssa.

Ystävällisin terveisin

Cilla "Kira" Lohi
Desuconin kunniavierasvastaava
Kira
Hei! Tällä kertaa seuraavan Desucon-tapahtuman kunniavieras on varmistunut sen verran aikaisin että on hyvin aikaa tutustua hänen kirjoittmiinsa sarjoihin! Desuconin järjestäjätiimi suosittelee lämpimästi ainakin Madokaa, Psycho-Passia sekä Fate/Zero-sarjoja!

Jos sinulla itselläsi on joku vieraaksi sopiva ehdotus mielessä, kannattaa ehdottomasti kertoa siitä meille. Kaikki vierasehdotukset merkataan ylös ja käydään myöhemmin läpi muun järjestäjätiimin kanssa.

Ystävällisin terveisin

Cilla "Kira" Lohi
Desuconin kunniavierasvastaava
Tikaka
Uuh tästä häiskästä taisin käydä joku Desu käyä kattomassa luennonki! 8D Kerranki joku jonka tunnistaa! \o/ Innolla odotellen!
Tikaka
Uuh tästä häiskästä taisin käydä joku Desu käyä kattomassa luennonki! 8D Kerranki joku jonka tunnistaa! \o/ Innolla odotellen!
Sketchi
Eägh, rakastan Psycho Passia ja Madokaa, ja olen täysi-ikäinenkin joten olisi huippua jos pääsisin Frostbiteen
mutta ei tule onnistumaan koska en varmaan pääse matkustamaan juuri tuolloin :<
Anonyymi
.... .... .......................... . ................ .............. aivot räjähti jonnekkin seinälle ja sydän pirstoutui miljooniksi palasiksi. Gen Urobuchi... asskjdn <3 Istun tietokoneen ääreen vähintään kuukauden etuajassa että ehdin nappaamaan rannekkeen QuQ
Anonyymi
Awsum! Madoka magica, psycho pass & Fate/zero on yhtiä lemppareita :-) ♥ toivottavasti pääsisin tulemaan paikalle!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!