Ilmoittaudu photoshooteille!

Kirjoittanut
Japsu

PÄIVITYS 1.6.2014 klo 19:00: Kaikki photoshoot-ajat on nyt varattu. Kiitos kaikille varaajille - Desuconissa nähdään! :3

Cosplay-photoshootteja tehdään jälleen Desuconissa! Shoottiajat ovat nyt varattavissa, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!

Cosplay-photoshoottia varten varaat itsellesi kuvaajan ja kuvausajan varauslomakkeella. Kuvausaikaa on 45 minuuttia, ja kuvaajat ovat kokeneita harrastajavalokuvaajia. Ota ilmoittautuessasi valitsemasi shoottiaika ylös ja saavu viisi minuuttia ennen shoottiaikasi alkua infopisteen eteen, josta kuvaaja sinut löytää.

Tutustu aikaisempien vuosien shoottien tuloksiin DesuGalleriassa ja ilmoittaudu shootille!

PS. Myös CFT:n tuttu kuvauspiste palvelee Desuconissa.

Kommentit

Floria Hylia
Pystyykö kuvausajan varaamaan kahdelle? Jos on samasta sarjasta ja muutenkin aikeissa ottaa yhteiskuvia sekä yksittäin ja siihen kyllä riittäisi yksi aika? :)
Anonyymi
Samaa minäkin mietin! :D
Linkkari
Ajan voi varata useammalle hahmolle! Kirjoittaa kahden hahmon nimet tai sitten lisätietoa-alueelle asiasta :) Terkuin kuvaaja.
Noitarinki
Tarviiko tämän olla aivan virallinen virallinen cosplay jostain sarjasta, vai saako ilmoittautua puvuilla, jotka ovat vähän "cosplay-mielessä tehty", mutteivät varsinaisesti esitä mitää, hahmoa?
Linkkari
Kaikenkarvaiset puvut ovat tervetulleita! Ei ole pakko olla mistään sarjasta erityisemmin, eli voit tulla omassa, cosplay-mielessä tehdyllä puvulla :3 Terkuin kuvaaja.
Cynderfan35
kuulostaa hyvältä :)
miten conin järjestelyt sujuvat näin kun on alle viikko jäljellä? onko yhtään paineita? :D
itsellä paineita riittää kun vielä pitäisi vähän tarkastaa viime vuoden pukua vähän.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!