Vastaa japanilaisen populaarikulttuurin harrastamista koskevaan kyselyyn!

LAMK:n opiskelija tekee opinnäytetyötä japanilaisen populaarikulttuurin harrastamisesta. Jos sinulla on 10 minuuttia aikaa, vastaa ihmeessä hänen kyselyynsä!


Kommentit

Hyvä kysely! :-) Kysymykset olivat selkeitä ja niihin oli helppo vastata. Suosittelen täyttämään!
>sukupuolina vain mies ja nainen

Juu, enpä taida vastata.
mikset voi laittaa vaikka syntymässä määritettyä sukupuolta jos valitseminen ei onnistu ja on noin vaikeaa? ....
Koska moni ei identifoi siihen sukupuoleen ja tuntee pakotuksen valita pelkästään kahdesta vaihtoehdosta, joihin ei ehkä kumpakaan tunne kuuluvansa, hyvin ahdistavaksi ja loukkaavaksi.
Sukupuoli on sosiaalinen konstrukti eikä ketään tule pakottaa muiden määrittämään muottiin! Check your cis privilege...
Korrektimpaa olisi, jos mukana olisi ollut kolmas vaihtoehto "Ei osaa sanoa".

Nämä etuoikeustsekkaukset tosin ovat aina hauskaa luettavaa. Jotenkin hormonimyrskyssä vellovan nuoren avautuminen siitä, tunteeko hän juuri nyt itsensä mieheksi, naiseksi vai interdimensionaaliseksi ihmissusikloonihyönteismustekalaksi hykerryttävät niin, että pakko laittaa poppareita tulemaan. Etenkin, kun sen loukkaaminen rinnastetaan joukkomurhaan.

Sukupuoli-identiteetti on vakava asia, myönnän, mutta jos se on noin hataralla pohjalla, ei sen ympärille kannata rakentaa koko omakuvaansa.
Kiva kysely, selkeitä kysymyksiä ja hyvät vastausvaihtoehdot! :)
Sukupuolen kohdalle tosin ehdottaisin vielä "muu" -vaihtoehtoa.
Mikä conissa on turhaa??
ei yhtään mikään!!!
Hieman häiritsee se, että scifiä ei löydy genrejen joukosta...

Muuten vaikuttaa aika kattavalta kyselyltä.
>Visual novelien, dating simien tai touhou -pelien pelaaminen
Näköjään touhou (pienellä t:llä) on genre siinä, missä visual novelit ja dating simit. Vähän kuin sanoisi Final Fantasyn tai Chrono Triggerin olevan oma genrensä erillään muista japsiropeista.
Tai no joo, kyselyn tekijän mukaan Vocaloid on myös oma musiikkigenrensä. Ja näköjään oli tärkeää tehdä pesäero heavy metallin ja äärimmäisen metallin välillä. Onhan tuolla se pakollinen Muu, mikä? -kohta, mutta valmiiden vaihtoehtojen skaala on vähän miten sattuu. Suloista myös, että Muu, mikä? -kohtia on vain yksi. Ehkä siihen voi luetella genrejä, mutta pistää harmillisesti silmään.
Vähän paistaa läpi, että kyselyn tekijällä on hyvin rajallinen käsitys tästä alakulttuurista. Jää pintaraapaisuksi. Toivottavasti kyselyn tilaaja ei ota tuloksia sellaisenaan vakavasti.
Moikka conilaiset,

Toivottavasti kaikilla oli kaikin puolin mahtava viikonloppu. Erityiskiitos kaikille Teille, jotka olette jo käyneet vastaamassa opinnäytetyöhöni liittyvään kyselyyn. Kysely on auki 22.6. saakka, joten vielä on hyvin aikaa käydä kertomassa omasta harrastamisesta.

Kiitos myös kaikista kirjoittamistanne kommenteista. Niillä on todella paljon arvoa kyselyn onnistumista arvioitaessa ja jokainen postattu mielipide tullaan ottamaan huomioon opinnäytetyötä kirjoitettaessa. Niin kysely kuin koko työ ovat itselleni oppimisprosessi, joten pahoittelen kaikkia mahdollisia asiavirheitä ja puutteita, joita kyselystä on noussut esiin. Jatkakaa kommentointia, sillä tulevaisuudessa joku aiheesta kiinnostunut pystyy niiden avulla jatkamaan tutkimusta entistä paremmin.

Jatkan mielenkiinnolla kommenttienne seuraamista täällä, minkä lisäksi yhteyden minuun saa myös sähköpostitse (osoite lopussa).

Terveisin,

Juha Soini
Lahden ammattikorkeakoulu, matkailun ala
juha.soini@student.lamk.fi
Kyselyyn vastattu parhaani mukaan. Lisäpisteitä Juhalle kyselyn aktiivisesta mainostuksesta itse tapahtumassa ja tsemppiä opinnäytetyön tekoon.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!
Genrewear