Tärkeää tietoa Lahden liikennejärjestelyistä!

Kirjoittanut
Japsu

Lahden rautatieaseman alueella rakennetaan uutta Matkakeskusta, joka vaikuttaa liikennejärjestelyihin rautatieaseman ympäristöstä. Jos siis saavut Desuconiin junalla tai noudat autollasi junalla saapuvia kavereita rautatieasemalta, ota huomioon nämä asiat!

Junalla saavuttaessa hyvä tietää

  • Rautatieaseman ”etupiha” on tällä hetkellä kokonaan työmaa-aluetta, eikä siitä ole läpikulkua Rautatienkadulle
  • Taksitolppa ja ns. saattoalue (matkustajia tuovien ja hakevien autojen alue) sekä invapysäköinti sijaitsevat Radanpään parkkialueella radan eteläpuolella (Launeen puoli)
  • Mannerheiminkadun bussipysäkit on siirretty n. 50m itään Mannerheiminkadun sillan päälle

Autoilijoiden on hyvä huomioida

  • Mannerheiminkadulla on kaistajärjestelyjä ja käytössä on vain yksi kaista molempiin suuntiin
  • Ns. saattoalue (matkustajia tuovien ja hakevien autojen alue) sekä invapysäköinti sijaitsevat Radanpään parkkialueella radan eteläpuolella (Launeen puoli)

Lue lisää Lahti uudistuu -sivustolta!

Kommentit

punakone
Hyvä muistaa sekin että Aleksanterikatu välillä Vesijärvenkatu Lahdenkatu on suljettu liikenteeltä. Myöskin Rauhankatu väliltä Aleksanterinkatu ja Vapaudenkatu on suljettu muulta kuin työmaaliikenteeltä työaikaan. Kyseessä siis Omenahotellin edessä oleva tienpätkä.
Anonyymi
Tähän vielä päälle että sairaalalta möysään vievä tie on tietöiden vuoksi yksisuuntainen, eli möysästä pääsee sairaalaan mutta sairaalalta ei möysään. Eli älä oikaise jos olet menossa juna-asemalta mössön terassille kaljalle autolla! Mitähän muuta Lahdessa on vielä teitä poikki...

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!