Fanfiction-pajan ennakkoilmoittautuminen on avattu

Kirjoittanut
Airin

Ennakkoilmoittautumisia ja tekstejä otetaan vastaan fanfiction-pajaan!

Jos olet aikeissa osallistua Desuconissa fanfiction-pajaan, sinulla on nyt mahdollisuus lähettää tekstejäsi pajaan jo etukäteen ja varmistaa, että saat juuri omasta tekstistäsi henkilökohtaista palautetta, osanottajamäärästä riippuen mahdollisesti myös kirjallisena. Tekstejä otetaan vastaan 31.5. asti ja ne voi lähettää osoitteeseen sharilynn@desucon.fi. Tekstit lukee ja niistä palautteet Desuconissa antaa yleisen kirjallisuustieteen maisteri ja fanfiction-tutkija Leena Viitanen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!