Ennakkolippujen lähetyksessä ruuhkaa

Kirjoittanut
Ana

Desuconin ennakkomyynnin uskomattoman suosion vuoksi kaikki conin ennakkomyyntiin varaamamme liput ovat päässeet loppumaan. Lippuja on tilattu lisää ja kaikki ennakkoon varanneet ja tilauksensa maksaneet saavat lippunsa postissa, mutta pääsemme postittamaan uusia lippuja seuraavan kerran vasta ensi viikon tiistaina. Mikäli lipunmyynnistä ei siis tällä viikolla kuulu vaikka olisit tilauksesi maksanut, on tässä syy. Pahoittelemme tilannetta!

Desuconin ennakkomyynti päättyy tämän viikon sunnuntaina 16.5. klo 24.00. Varaathan lippusi ennen tätä, mikäli tahdot varmistaa paikkasi conissa. Ennakkoon tilanneiden kannattaa myös tutustua rannekkeiden ennakkonoutosivuumme, josta lyötyy tietoa mahdollisuuksista saada coniranneke käteensä jo conia edeltävänä perjantaina tai vaihtoehtoisesti coniaamuna ennen ovien aukeamista.

Kommentit

RiKyo
Kuinkas paljon niitä lippuja olette myyneet jo? Olisi kiva tietää vaan, että tuleeko sitten hirveä tungos esim. ohjelmissa, vessoissa ja myyntipöydillä...
Antti "Ana" Myyrä
RiKyo:

En olisi kauhean huolissani tästä. Emme tahdo Desuconista sillisalaattia ja emme ole aikeissa ottaa taloon niin paljoa väkeä, ettei liikkumaan mahtuisi.

Toinen hyvä asia on, että talon viime vuoden lopulla valmistuneen laajennuksen ansiosta meillä on käytössä enemmän tilaa ja suurempi kahvila. Ohjelmasalejakin on nyt 1 enemmän, joten väki luultavasti jakautuu mukavasti niiden välillä. :)
Mi-chan
heii, onkos niitä lippuja siis mahdollista vielä ostaa esim tuolta urumista? siis iha sieltä liikkeestä kun satun asumaan kuopiossa:))
Tsubasa
On. Sieltä ne eivät ole vielä loppuneet.
Yuu
Myydäänkö silti ovella lippuja, ja riittääkö niitä varmasti? Kun tällä hetkellä ei ole rahaa ennakkotilaamiseen, olisi kiva tietää, kun lattiamajoitukseen on jo paikka varattu...?
Tsubasa
Myydään. Mutta näillä näkymin emme voi yhtään taata, etteivätkö ne oveltakin loppuisi kesken jossain vaiheessa lauantaita.

Joten suosittelemme, että kannattaa pyrkiä jonoon mahdollisimman aikaisin, mikäli lippua ei mitenkään pysty ostamaan jo nyt.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!