Lauantaimajoitus on täynnä

Kirjoittanut
Sorsamon

Kasvava kiinnostus Desuconiin - sillä on seurauksensa. Yksi tällainen seuraus on se, että valitettavasti lauantain majoitus on täynnä. Perjantai-lauantaiyöksi majoitustilaa on vielä, joten varaa paikkasi!

Kommentit

Hypo
Tuleeko majoituksesta muuta sähköpostia kuin "Desucon 2010-majoitusilmoittautumisesi on vastaanotettu seuraavin tiedoin: Majoitusyö(t): xxx, sijainti: LAMK, majoittautujat: xxx xxx" vai onko asia sillä selvä?
Antti "Ana" Myyrä
Hypo:

Ei tule muuta. Tuon mailin saaneena voit olla varma, että sinulla on paikka varattuna. :)
Random
VOI HITSIN PIMPULA!

Mitään mahdollisuuksia että lisää majoituspaikkoja järjestettäisiin? Elettiin siinä uskossa että lauantaimajoitukseen mahtuisi vielä, kun missään ei tiedotettu paikkojen täyttymisestä kissan kokoisilla punaisilla kirjaimilla.

ALLEN
eli ku mull lukkee et yöt perjantai ja launatai.. ni se meinaa et perjantai/launatai yö ja lauantai/sunnutai... Kum ni mä varasin muistaakseni :s
Krigsi
@ Random

Hei, pistä mailia osoitteeseen majoitus@desucon.fi niin katsotaan, mitä voidaan tehdä. Paljonko tulijoita olisi ja näin päin pois.

@ ALLEN

Tällöin olet varannut majoituksen molemmille öille. Ei syytä huoleen.
Santotsuga
Morjensta! Se ois kyll kiva tosissaa tietää, että pystyykö niitä majoituspaikkoja lauantaille järjestään lisää kute Random tuolla jo kyseli, sillä ois se mieluummi siellä muutaman kaverin kaa edullisesti kui yksin hostellissa 10x kalliimpana, nii pystyykö ilmottelemaan, jos tulee/vapautuu lisää paikkoja???

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!