Säävaroitus

Kirjoittanut
Tsubasa

Tämänhetkisten säätiedotusten perusteella vaikuttaa pahasti siltä että ensi viikonloppuna ripsii ainakin jonkin verran vettä, vaikka aurinko pääseekin jonkin verran pilkahtelemaan myös.

Tämä on tietysti ikävää conin ja kävijöiden kannalta, mutta onneksi koko varsinainen conipaikka sijaitsee yhdessä rakennuksessa! Suosittelemme silti ottamaan mukaan sateenvarjon lipunmyyntijonotusta varten.

Muistutamme myös että Sibeliustalon toisesta kerroksesta löytyy kaikkien kävijöiden käytössä olevia cosplaypukuhuoneita, joten pukuaan ei kannata pitää päällä jo matkalla. Sen sijaan se kannattaa pitää suojattuna muovipussilla, mikäli haluaa sen säilyvän kuivana coniin asti.

Kommentit

NekoJ
No toivotaan että ei ukkoseksi muutu O_____O' Emmepähän tukehdu sitten pukuihimme kun ei ole mikään 30 asteen helle x)
Non-chan
Joo, toivotaan nyt kuitenkin, ettei sataisi, sää voi muuttua vielä (: varmuudeksi itsekkin kyllä pidän cossin pussissa ja vaihdan päälle vasta paikan päällä :3
mango
Onneksi päästään suoraan sisään kun lunastetaan liput perjantaina <3
Se joku
Kattelin justiinsa noita säätiedotuksia, ja ukkoselta se ainakin lauantain puolella vaikuttaisi...
Jusushi
Kattoin itse juuri kolomosen sivuilta forecan sää ennustukset ja näyttää siltä että ukkosta ei ole ja lauantain pahin sade on sielä kello 9 paikkeilla, mutta perjantai iltana taas tulee vettä, ja lujaa vaikuttais tulevan, no ennusteet muuttuvat vähät väliä. Ja muistetaan me muut jotka ei kossaa, ihmistä ei ole tehty sokerista.
Yuu
Höh, toivotaan että ei kauheasti sataisi ja ukkostaisi, ei ole kivaa kun peruukki kastuu ;<
Täytyypi muistaa ottaa sateenvarjo mukaan, sillä lippujahan ei vielä löydy...
Tärkkelys
Toivottavasti sää laantuu, olisi nimittäin inhottava olla koko aika tunkkaisessa con-ilmassa sisällä. Ulosmeno on siis aina kivaa plussaa. ; )
Panda(ko)
Bläääh!! Tuun yö-junalla laitan jo oulussa pandan päälle :P mutta onneks sateenvarjot on keksitty :DD
Jusushi
katoin taas säätietoja, la klo 03.00 tulee 3.7 milliä, klo 9.00 1.1 milliä, klo 15.00 2.9 milliä, elikkäs tihkua näyttäis tulla... no nuo ennustukset muuttuvat vielä päivän mittaa.
hna
http://foreca.fi/Finland/Lahti

Juu, on useaan otteeseen muuttunut, jonkin aikaa näytti siltä että pahimmat sateet olisivat juuri sopivasti yöaikaan, mutta tilanne kehittyy jatkuvasti...
Eikoh
Kaveri osti onneks uuden sateenvarjon. Sen alla sitten kyykitään jonossa, kun lippuja ei tietenkään olla hankittu etukäteen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!