VR tiedottaa

Kirjoittanut
Tsubasa

VR muistuttaa Desuconin kävijöitä siitä, että paikallisjunalla ensi lauantaina Helsingistä Lahteen matkustavien kannattaa ehdottomasti ostaa matkalippunsa ennen junaan nousemista eikä vasta junasta. Mikäli konduktööri joutuu junassa myymään lipun jokaiselle, tulee juna myöhästymään takuuvarmasti.

Aamun R-juna lähtee Helsingistä 07:19, Z-juna puolestaan 07:41. Edellinen on Lahdessa 08:54, jälkimmäinen puolestaan 08:41. Junalipun hinta on alle 16-vuotiailta ja opiskelijoilta 7,10 euroa, aikuisilta puolestaan 14,10 euroa.

Lisäksi muistutamme, että Helsingistä kello 07:12 lähtevä Pendolino ja kello 08:12 lähtevä InterCity-juna ovat muutaman euron kalliimmista hinnoistaan huolimatta todennäköisesti paikallisjunia vähemmän ruuhkaisia vaihtoehtoja. Edellinen on Lahdessa tasan kahdeksalta, jälkimmäinen kello 09:06. Pendolinolla lipun hinta on alle 16-vuotiailta ja opiskelijoilta 12,90 euroa, aikuisilta 25,80 euroa. InterCityllä hinnat puolestaan ovat 10,40 euroa ja 20,70 euroa.

Kommentit

Martta
Suosikaa kimppakyytejä. Pitäisi kyllä olla ilmoituspalsta sillekin....
juuh..
Onh kyll törkeen kallis z-juna itteku sill kulkenu niin lippu ollut alöle 16 vuotiaalta 3,60
Xen
Olisi kysymys. Kun tulen K-junalla asemalta X ja vaihdan Keravalla Z-junaan, niin voiko lipun Lahteen ostaa siltä asemalta X tai K-junasta? Että käykö se sama lippu siellä K-junassa ja Z-junassa vai pitääkö ostaa erilliset liput? Kun jos täytyy ostaa eri lippu, niin joudun maksamaan yhden vyöhykkeen lisää. T_T
Tsubasa
Anikissa ehdittiinkin vastata jo tähän, mutta kerrotaanpa vielä täälläkin jos joku muukin ihmettelee samaa asiaa:

VR:n kuljetusehdoissa sanotaan: "Lähiliikenteen vyöhykealueella junan vaihto on sallittu merkityn vaihtoajan puitteissa". Voit siis ostaa lipun asemalta X ja käyttää samaa lippua molemmissa junissa.
Non-chan
Iteppä ainakin tulen Z-junalla joka lähtee helsingistä 06.41 ja on perillä 07.41 (:

Kaverit on vastassa siihen aikaa lahdessa :D ajoissa paikalla x3
avery
Ite tuun Z-junalla joka lähtee vasta 8.41.... Oonko huono ihminen tai jotain :D Mutta toisaalta mulla ei oo yöpaikkaa joten jokainen aamulla nukuttu tunti on kultaa kalliimpi. Toisaalta vois mennä nukkumaan NYT.. Nah XD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!