DesuTalks tammikuussa Helsingissä!

Kirjoittanut
Ana

Desuconinkin takana oleva Kehittyvien conien Suomi ry järjestää 22. tammikuuta Helsingissä DesuTalks-seminaarin ja gaalan. Gaalassa jaetaan useita palkintoja ja tunnustuksia niin vuoden parhaille manga-julkaisuille kuin myös aktiivisesti japanilaisen pop-kulttuurin edistämiseksi Suomessa toimineille tahoille tai henkilöille.

DesuTalks on japanilaisen populaarikulttuurin harrastajille ja alan yrittäjille suunnattu seminaaritapahtuma. Seminaarissa syväluodataan mangan ja animen ilmiöitä sekä niiden tuontia suomalaisen yleisön saataville niin vapaaehtoisvoimin kuin kaupallisestikin. Puhujina seminaarissa on pitkään alalla toimineita kotimaisia yhteisövaikuttajia, kaupallisen sektorin moniosaajia sekä genren aktiiviharrastajia.

DesuTalksin nettisivuilla kerrotaan ajankohtaisista asioista tapahtumaan liittyen. Esimerkiksi ensimmäiset ohjelmanumerot tullaan paljastamaan lähiviikkoina tapahtuman lipunmyynnin avaamisen yhteydessä.

Tapahtuma järjestetään 22.01.2011, paikkana Kulttuuriareena Gloria, Helsinki.

Lisätietoja DesuTalksista:
http://talks.desucon.fi

Kommentit

aleksi
on pakko mennä desutalksiin olen toshiro hitsuGaya siellä XD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!